Young Professional Hypotheken

Geleen - Limburg - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Academic Bachelor

Je hebt lef, neemt graag de verantwoording op je, bent betrokken, service gericht en bovenal een echte teamplayer.

Als Young Professional Hypotheken ben jij de kracht die sterk uit de voeten komt op verschillende vlakken. De combinatie van klantcontact en administratief werk maakt dat geen enkele dag het zelfde is. Dagelijks verwerk je verzoeken van hypotheekklanten, adviseurs en notarissen die je zelfstandig kunt uitvoeren denk hierbij aan een nieuwe hypotheekvorm, extra of geheel aflossen, incassorekening wijzigen of de hypotheekrente lager vast zetten. Dit maakt jou een spin in het web, een sparringpartner en iemand die onmisbaar is binnen de organisatie.

Naast de administratieve verwerking heb je ook telefonisch contact. Dit om enerzijds vragen over bijvoorbeeld status aanvraag of reden van afwijzing te beantwoorden en anderzijds om aanvullende informatie te verkrijgen met als doel de aanvraag te kunnen verwerken in plaats van af te wijzen. Tevens gaat er steeds meer geautomatiseerd waar ook jij een aandeel in zult brengen door bijvoorbeeld het bedenken en analyseren van query’s waaruit het werk verbeterd kan worden. Al met al, een functie om je niet bij te vervelen. Heb jij het in je? Lees dan verder.

Feel free to contact

Lotte de Bruin, Account manager

Apply now

About you

Je hebt het lef om je uit te spreken, feedback te geven en te ontvangen. De Back- en Mid-Office hebben steeds meer complexe zaken te verwerken. Deze moet je goed kunnen analyseren en snel de angel uit het probleem kunnen halen. Daarbij zie je trends en werkt aan oplossingen die structureel/ duurzaam zijn. Je voelt je verbonden met de organisatie en bent bereid je extra in te spannen waar nodig. Je bewaakt gemeenschappelijke doelen en pakt je eigen rol daarin. Je bent consistent in je informatie richting de klant en denkt echt met de klant mee. Je hebt de intentie om het team sterker te maken en staat open voor meningen en ervaringen van anderen. Wft Basis is een must, daarnaast sta je open om jezelf te blijven ontwikkelen en aansluitend WFT Hypothecair Krediet en Vermogen te behalen.

What we offer

Als Young Professional Hypotheken word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel-Consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carrière pad en we ondersteunen dat door je toegang te geven tot vakgerichte opleidingen en cursussen.

Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten;
 • De keuze uit diverse soft skill- trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant;
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze Personal Finance Community.

About us

Droom jij er ook van de beste te worden in jouw vakgebied? Of ambieer je die ene mooie functie? Wij kunnen je daarbij helpen! In onze Be Smart online leeromgeving vind je trainingen voor zowel hard en soft skills en werk je aan je eigen ontwikkeling.

Ontwikkel jezelf en leer van anderen binnen de Community; een netwerk van vakgenoten met gave sessies, events, webinars en ongedwongen borrels. Een plek om met elkaar en van elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen.

Wij bieden jou een op maat gemaakt loopbaanpad en begeleiding door ervaren Brunellers. Met ruim 500 verschillende opdrachtgevers in tal van branches is er volop variatie aan opdrachten en projecten om je ambities te verwezenlijken.

Summary

 • Publication: PUB327645
 • Location: Geleen
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, February 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

LB

Lotte de Bruin

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 23 58 10 53

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Young Professional Hypotheken - Limburg

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs