Young Professional Beleggen

Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Nu de rentes steeds lager liggen en het spaargeld van de gemiddelde Nederlander steeds verder oploopt, hoor je om je heen dat de trend van tegenwoordig beleggen is. Ook binnen de financiële wereld is dit niet onopgemerkt gebleven en is de drukte bij beleggingsafdelingen sterk toegenomen. De aandelenmarkt is booming. Ben jij iemand die zowel administratief sterk is, als iemand die het leuk vindt om contact met klanten te hebben? Hou jij daarnaast van een afwisselende omgeving? Dan is de rol van Medewerker Beleggen wat voor jou!

Feel free to contact

Elwin de Jong, Account manager

Apply now

About this role

Als Medewerker Beleggen ben jij verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding van de gesprekken die de adviseurs voeren met de klant, als het beantwoorden van vragen die klanten over hun belegging hebben. Jij zorgt ervoor dat de dossiers duidelijk en compleet zijn, zodat de adviseur op de juiste manier het gesprek met de klant kan voeren. Daarnaast weet jij de klantvraag te achterhalen en ervoor te zorgen dat de klant snel en goed antwoord krijgt op zijn of haar vraag. Ben je wat meer ervaren, dan signaleer jij knelpunten en zorg je ervoor dat de dienstverlening en de processen verbeterd worden.

About you

Voor deze functie is het belangrijk dat jij op hbo werk- en denkniveau functioneert. Je bent communicatief vaardig, administratief sterk en kwaliteitsgericht. WFT Basis zou voor deze functie zeker van toegevoegde waarde zijn en je moet bereid zijn daarnaast nog andere diploma's en cursussen te behalen/volgen. Daarnaast is het belangrijk dat jij een goede motivatie hebt om jezelf verder binnen de wereld van beleggen te ontwikkelen.

What we offer

Als Medewerker Beleggen word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel-consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carriérepad en we ondersteunen dat door je toegang te geven tot vakgerichte opleidingen en cursussen. Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 2.800,- op basis van 40 uur;
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten en soft skill-trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R-Community.

About us

Brunel ken je als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wereldwijd zijn wij actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Brunellers maken het verschil bij onze opdrachtgevers, of dit nou een lokaal bedrijf is of een bekende multinational. Vinden wij logisch, want wij geloven dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Van talent naar carrière, zo werkt dat bij Brunel. Meer weten? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB329837
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, February 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

EJ

Elwin de Jong

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 20 57 35 10

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Young Professional Beleggen - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to