Werkvoorbereider Installatietechniek

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Engineering & Design - Other

Projecten op touw zetten, laat dat maar aan jou over. Jij als Werkvoorbereider Installatietechniek legt de basis voor uitdagende werktuigbouwkundige- of elektrotechnische-projecten. Snel schakelen met leveranciers, afdingen op offertes of last-minute personeelsvervanging inplannen – is er dan niets wat jouw stresslevel doet stijgen? Je hebt jouw ideale vakgebied duidelijk gevonden.

Feel free to contact

Thierry van Soldt, Account manager

Apply now

About this role

Als Werkvoorbereider draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn vóórdat werktuigbouwkundige- of elektrotechnische-projecten van start kunnen gaan. Je verzorgt detailengineering, materiaal en materiaalvoorziening, werkinstructies en denkt mee in het oplossen van technische problemen.

Kortom: Je bent een belangrijke schakel tussen de Projectleiders, Engineers en Projectuitvoerders. Daarnaast werk je nauw samen met onze Calculators en Technisch Tekenaars.

Als Werkvoorbereider bij Brunel ga jij iedere dag een meerwaarde leveren aan de projecten van onze opdrachtgevers! De opdrachtgevers variëren, daarom kijken wij graag samen met jou welk soort bedrijf er bij jou het beste past als Werkvoorbereider. Wordt jij onze nieuwe collega? Bel gerust voor meer informatie!

About you

Om als Werkvoorbereider aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een van de volgende opleidingen: mbo- of hbo-opleiding richting de installatietechniek (Werktuigbouwkunde/ Elektrotechniek/ Meet & Regeltechniek/ MIT-E of -W / HIT-E of -W)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de installatietechniek
 • Als je nog niet in het bezit bent van een VCA-certificaat, kan je deze via ons behalen

What we offer

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal: The sky is not the limit.

About us

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 13.000 collega’s vanuit zo'n 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Summary

 • Publication: PUB279272
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Friday, December 31, 2021
Apply now

Feel free to contact

TS

Thierry van Soldt

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6292

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider Installatietechniek - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to