Werkvoorbereider E

Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Project Management & Services - Professional Bachelor

Vind jij dat een goede voorbereiding meer dan alleen het halve werk is, en ben jij toe aan een nieuwe, verfrissende uitdaging in de vorm van een interessant project? Zoek dan niet verder, want bij Brunel zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider E!

Feel free to contact

Gijs Borkes, Account manager

Apply now

About this role

Als Werkvoorbereider E werk je aan Installatietechnische projecten in Amsterdam en Utrecht. Naar gelang je ervaring word je ingezet op complexere projecten. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verzorgen van de werkvoorbereiding van projecten, het uittrekken van materialen, het verzorgen van materiaalstaten en het voorbereiden van revisiegegevens.

In overleg met de projectleiding verzorg je de noodzakelijke planning en de bewaking hiervan. Daarnaast werk je het meer- en minderwerk uit en houd je hiervan periodieke financiële overzichten bij. Tot slot is het aan jou om met medewerkers van andere vakgebieden te overleggen, ten aanzien van de coördinatie van het ontwerp en de uitvoering van het project.

About you

Om als Werkvoorbereider E aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in het onderstaande profiel:

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding en hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring als Werkvoorbereider binnen de utiliteit
 • Je hebt tactisch en organisatorisch inzicht
 • Je voelt je thuis binnen een grote diversiteit en intensiteit van contacten met in- en externe klanten

What we offer

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 13.000 collega’s vanuit zo'n 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je als Werkvoorbereider E perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je in huis hebt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal. Jij bepaalt!

About us

Onze opdrachtgever betreft een toonaangevende speler in grote en complexe projecten. Hier kun je rekenen op een informele, prettige werkomgeving waarin zelfstandigheid en initiatief gestimulereerd worden. Daarnaast heerst er een collegiale sfeer waarin er gebouwd wordt aan installaties die hun klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat bieden. Hier je steentje aan bijdragen? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB266858
 • Location: AMSTERDAM
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, October 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

GB

Gijs Borkes

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7412

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider E - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to