Werkvoorbereider Bouw & Infra

Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zonder jouw werk gaan bouwprojecten dan ook twee keer zo traag. Efficiëntie is jouw tweede naam en je ziet problemen van mijlenver aankomen. En nu ben je toe aan een bredere horizon, dus je solliciteert voor de functie van werkvoorbereider Bouw & Infra bij Brunel!

Feel free to contact

Willemijn Apperlo, Account manager

Apply now

About this role

Als werkvoorbereider Bouw & Infra sta je op de startbaan van elk bouwproject. Je stippelt het gehele traject tot in de puntjes uit, maakt een begroting, bestelt waar nodig alvast wat materiaal en je zorgt dat iedereen weet waar hij aan toe is. Ook woon je vergaderingen bij, zodat je precies weet met welke aspecten je rekening moet houden in je plan van aanpak.

Maar daar blijft het niet bij. Is het project eenmaal gestart, dan zie je erop toe dat hij geen onnodige vertraging oploopt en dat de uitgaven binnen jouw begroting passen. Loopt iets niet helemaal zoals verwacht? Geen probleem, daar heb je in jouw planning al rekening mee gehouden. Het enige wat je nu kan doen, is bijsturen.

About you

De kickstart van een bouwproject ligt dus in jouw handen, maar jij kan die verantwoordelijkheid wel aan. Je begint dan ook niet geheel zonder bagage aan deze baan. Zo heb je bijvoorbeeld:

 • Een mbo- of hbo-achtergrond in de techniek - zodat je weet waar je het over hebt
 • Minstens 2 jaar ervaring als werkvoorbereider – beginnersfouten maak je niet meer
 • Een sterk analytisch inzicht – zodat je belangen van meerdere partijen inziet
 • Een nog sterker voortschrijdend inzicht – geen overbodige luxe, als je een planning maakt
 • Veel overtuigingskracht – handig voor als iemand van je planning afwijkt
Past deze lijst bij jou? Solliciteer dan direct!

What we offer

Als werkvoorbereider Bouw & Infra kom je terecht bij een van de interessantste bouwbedrijven van het land. Maar je bent in dienst bij Brunel, wat betekent dat je ook na afloop van dit project bent verzekerd van een nieuwe uitdagende functie. Daar zorgt jouw coach wel voor.

Met diezelfde coach ontwerp je trouwens ook je trainingstraject bij Brunel, op basis van je carrièreplanning. Zo kan je bijvoorbeeld certificaten halen voor BIM-software, AutoCad, BREEAM en VCA-VOL. En wat we nog meer bieden? Een passend salaris met bonusopportunity, bijvoorbeeld. En een goede pensioenregeling, korting op individuele verzekeringen en extra’s op het gebied van sport en cultuur.

About us

Wist je dat we in de Engineering begonnen met detacheren? Dat was in 1975, toen onze oprichter Jan Brand vanuit zijn zolderkamer een baan regelde voor een collega-ingenieur. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, en we kunnen met trots zeggen dat we een internationaal bedrijf zijn. Bovendien opereren we lang niet meer alleen in de Engineering. Andere branches, zoals bijvoorbeeld HR, Finance & Risk, en IT zijn minstens zo belangrijk. Wij vinden namelijk dat professionals en vooruitstrevende bedrijven het verdienen om met elkaar te werken, in welke sector dit ook is!

Summary

 • Publication: PUB285413
 • Location: Netherlands
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Tuesday, December 22, 2020
Apply now

Feel free to contact

WA

Willemijn Apperlo

Account manager Brunel Netherlands Zwolle

+31 6 83 03 58 77

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider Bouw & Infra - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to