Werkvoorbereider 3D-productie

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Other

Als Werkvoorbereider 3D-productie ga je aan de slag bij onze opdrachtgever, een gerobotiseerde betonfabriek. Hier worden hoogwaardige producten gemaakt zoals casco’s voor grondgebonden woningbouw, compact-stations en contragewichten. Daarnaast leveren zij beton voor heipalen. De fabriek ligt aan het Noordzeekanaal in Westpoort Amsterdam.

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

In deze rol hoor jij bij het bedrijfsbureau en werk je productietekeningen en productiedata uit aan de hand van 3D-modellen. Samen met je teamleden zorg je ervoor dat de opdrachten veilig, kwalitatief goed en op tijd gerealiseerd kunnen worden. Dit is dan ook de reden dat jij de diverse rapportages en planningen goed bewaakt.

Jij stelt technische specificaties en hoeveelheden op en voorziet de logistieke planning tijdig van de juiste informatie, je bent tenslotte Werkvoorbereider 3D-productie! De uitdaging zit 'm in de tijdige signalering van contractwijzigingen, meer- en minderwerk richting de onderaannemers, opdrachtgevers en leveranciers.

Daarnaast ben jij degene die de proces- en conceptafspraken met de verschillende klanten en partners bewaakt en eventuele afwijkingen zelfstandig bijstuurt. Uiteraard denk je mee en participeer je in verbetertrajecten om efficiënter en effectiever te werken, waardoor jouw werk, maar ook dat van je collega’s steeds interessanter wordt.

About you

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die een bouwkundige opleiding heeft afgerond op minimaal mbo-4-niveau. Als je enkele jaren ervaring hebt binnen het vakgebied is dat zeker een pré.
Daarnaast zoeken wij een kandidaat die zich herkent in de volgende competenties:

 • Communicatief vaardig
 • Kostenbewust
 • Organisatorisch sterk
 • Leergierig
 • Planmatig sterk
 • Stressbestendig

What we offer

Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan als Werkvoorbereider 3D-productie voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant en mag vanzelfsprekend rekenen op een mooi maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied.

En omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Bij Brunel zet je ook in op je eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld door jezelf middels cursussen uit te rusten met kennis van de meest relevante software en/of installaties. Het bedrijf waar jij als Werkvoorbereider 3D-productie terechtkomt, is wat ons netwerk betreft maar het topje van de ijsberg. Want we hebben niet alleen een gróót netwerk, het bestaat ook nog eens uit allemaal opdrachtgevers die jou nog eens uitdagen!

Ja, wij zetten volop in op de ontwikkeling van jouw kennis. Daarbij letten we uiteraard goed op wat jij zélf wil, wat jouw persoonlijke ambities zijn. Overigens is de Engineeringssector de allereerste sector waarin wij een baan vonden voor een ander. Dat komt doordat onze oprichter, Jan Brand, zelf uit deze wereld komt. Hij maakte Brunel groot, en hoe! Inmiddels werken we vanuit tientallen landen over de hele wereld, en dat aantal blijft maar groeien. Met ons meegroeien? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB282270
 • Location: Amsterdam
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 36
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Wednesday, December 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 82610827

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider 3D-productie - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to