Werkvoorbereider / Engineer (brand)beveiliging

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Engineering & Design - Other

Als Werkvoorbereider Beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk, in samenspraak met de projectleider, voor het voorbereiden van onze beveiligingsprojecten en draag je er mede zorg voor dat de uitvoering zo efficiënt mogelijk verloopt. Dit houdt onder andere in, het ondersteunen van de Engineer/Tekenaar in de ontwerpfase, het opstellen van calculaties en meer- en minderwerken, het bestellen van benodigde project materialen, het bewaken van de projectplanningen als ook het adviseren van onze klanten. Je stelt de logboeken en de opleveringsbescheiden samen. Je regelt bovendien wat nodig is voor ISO, VCA en Borg.

Feel free to contact

Thierry van Soldt, Account manager

Apply now

About this role

Als Werkvoorbereider bij de afdeling Beveiliging stel je project- en werkplanningen op, bewaak je de uren en rapporteer je de (financiële) voortgang aan de projectleider en/of hoofd Beveiliging. Je trekt de benodigde materialen uit en je bestelt ze. Het calculeren van meer- en minderwerk en bijbehorende offertes maken behoort ook tot je taken.

Je zorgt ervoor dat de uitvoering zo efficiënt mogelijk verloopt. Daartoe stem je af met opdrachtgever, leveranciers en onze eigen (beveiligings)monteurs en magazijn. Vergaderingen en werkbezoeken horen daar natuurlijk ook bij. Je kunt goed uit de voeten met calculatiesoftware (bij voorkeur Syntess) en tekenprogramma’s. Daarnaast heb je kennis en ervaring van inbraaksystemen, brandmeldinstallaties, toegangscontrole installaties en CCTV-installaties.

Ook ben je op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Je communiceert net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands. Tot slot, maar misschien wel het meest belangrijk: je bent een echte teamspeler, communicatief en organisatorisch sterk, secuur en stressbestendig.

About you

Om als Werkvoorbereider aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een van de volgende opleidingen afgerond: MBO-/MTS-, HBO-/HTS-opleiding richting de Installatietechniek (Elektrotechniek/MIT-E)
 • Een diploma MBV (Monteur Beveiligingsinstallaties) of TBV (Technicus Beveiligingsinstallaties) is een grote pré, maar niet vereist
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de installatietechniek
 • Als je nog niet in het bezit bent van een VCA-certificaat, kun je dit via ons behalen

What we offer

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal: The sky is not the limit.

About us

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s vanuit zo'n 44 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Summary

 • Publication: PUB284321
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

TS

Thierry van Soldt

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6292

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider / Engineer (brand)beveiliging - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to