Uitvoerder E/G

Groningen - Netherlands - Infrastructure - Utilities & Distribution - Project Management & Services - Vocational School

We zijn op zoek naar een Uitvoerder Elektra die ook affiniteit heeft met Gas. Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de diverse projecten. Je houdt toezicht op naleving van de werkprocessen en veiligheidsvoorschriften. Je maakt werkplannen en schakelplannen en voert schakelhandelingen uit in het elektriciteit distributienet. Daarnaast beoordeel je uitvoerende medewerkers op vakmanschap en veiligheid gerelateerde competenties. Je verzamelt, beoordeelt en levert gegevens aan met betrekking tot de kwaliteit en kwantiteit van het verrichte werk.

Feel free to contact

Mats Zwerink, Account manager

Apply now

About this role

Verantwoordelijk zijn voor een veilige uitvoering van onze werkzaamheden. Het begeleiden van werkzaamheden en toezichthouden op onze aannemers. Het bewaken van de kwaliteit en kwantiteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Klinkt dit als een functie die je op het lijf is geschreven? Dat is in een notendop wat het werk van een uitvoerder bij Enexis Netbeheer inhoudt.

Verder check je als uitvoerder of werkprocessen, regels en veiligheidsvoorschriften worden nageleefd en beoordeel je de uitvoerde activiteiten op kwaliteit en vakmanschap. Je signaleert knelpunten in het net en rapporteert en initieert vervolgacties.

Als uitvoerder heb je contact met de aannemer, gemeenten en engineers. Je sluit samen met de aannemer zonneparken aan, doet reconstructiewerkzaamheden en netuitbreidingen in de laag- en middenspanning. Je schakelt in het laag- en middenspanningsnet en stelt dit veilig zodat de aannemer veilig zijn werk kan doen. Buiten de lopende projecten om, word je ook betrokken bij projecten die nog in de voorbereidende fase zijn, waarbij je bekijkt of het plan wat is bedacht in de praktijk ook (technisch) haalbaar is. Je eigen inbreng is heel belangrijk.

Je bent dé toevoeging aan ons team als je bewust bent van het belang van veiligheid in jouw omgeving. Je handelt pro-actief om voor een veilige werkomgeving voor jou en collega's te zorgen. Je bent er klaar voor om verantwoordelijkheid te dragen en om anderen aan te steken met je enthousiasme voor ons vakgebied. Hier is vakkennis voor nodig, maar bovenal ook sterke communicatieve vaardigheden. De functie houdt voor 50% administratief werk in, dus we zijn op zoek naar iemand die het gewend is om met een computer te werken.

About you

Beschik jij over een technisch mbo4-diploma in de richting Elektrotechniek, Gastechniek, Installatietechniek of Werktuigbouwkunde? Neem dan vooral contact op; wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

What we offer

Je komt als Werkvoorbereider Energietechniek bij Brunel in dienst. Vanaf dat moment maak je deel uit van onze grootste business line. En dat heeft zo zijn voordelen, waaronder:

 • Een ruim opleidingsbudget voor het behalen van erkende certificaten
 • Carrièrebegeleiding door consultants gespecialiseerd in je vakgebied
 • Een boven marktconform salaris en regelmatig kans op bonussen
 • Allerlei events, zoals interactives en borrels met mede-Brunellers
 • Zekerheid en toch volop variatie qua projecten en opdrachtgevers

About us

Brunel en Engineering gaan hand in hand. Dit is de sector waarin we ooit begonnen, en waarin we nog steeds de allergrootste zijn. Misschien zelfs waar we het meest trots op zijn; Engineering is dé reden dat oprichter Jan Brand ooit Brunel begon. Back in the days – om precies te zijn 1975 – was het voor Engineers knap lastig om passende projecten te vinden. Brand bracht daar verandering in, en hoe: hij lichtte de voordelen van detachering toe aan honderden Engineers. Wat eerst een noodgedwongen keuze leek voor hen zonder project, werd ineens de ideale manier om kennis en ervaring op te doen. Dat zien we nu ook: detachering is hot! En al zeggen we het zelf, waarom zou het dat ook niet zijn? Het leven als Engineer bij Brunel zelf ervaren? Solliciteer nu!

Summary

 • Publication: PUB289422
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Utilities & Distribution
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Wednesday, March 2, 2022
Apply now

Feel free to contact

MZ

Mats Zwerink

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 6 83 03 16 05

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Uitvoerder E/G - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to