Traineeship Legal

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - Legal - Public Law - Academic Bachelor

Het verhaal achter de case. Als betrokken jurist ken je het van A tot Z. Voor jou staat het belang van de cliënt voorop; juridische dienstverlening blijft immers mensenwerk. Bij Brunel staat jouw carrière centraal. Om welk specialistisch, juridisch deelgebied het ook gaat, het traineeship van Brunel Legal doet recht aan jouw ambities.

Feel free to contact

Florens Meeuwis, Account manager

Apply now

About this role

Het opleidingstraject van het traineeship bestaat uit een algemeen deel en een persoonlijk traject, ontwikkeld in samenwerking met onze partners binnen de overheid. Het algemene deel is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die vereist zijn voor het goed kunnen functioneren binnen de overheid. Je leert nota’s en regelingen schrijven, in een politieke omgeving bruikbaar juridisch advies geven, en pleiten, presenteren en onderhandelen. Je volgt de algemeen inhoudelijke trainingen samen met de andere legal trainees.

Aan het individuele deel van het opleidingstraject kun je een persoonlijke draai geven. Wet- en regelgeving is net zo veranderlijk als de actualiteit zelf. Daarom geeft Brunel Legal je de mogelijkheid om (aanvullende) opleidingen te volgen aan bijvoorbeeld de Grotius Academie. En wat dacht je van OSR-cursussen? De opleidingsmogelijkheden in de richting waarin jij je wilt specialiseren zijn legio.

In het traineeship, dat 12 maanden duurt, combineer je je leertraject met de praktijk. Samen met jouw eigen Brunel-consultant bespreek je welk project of welke opdrachtgever het beste bij je past. Of jij nu energie krijgt van tijdelijke projecten of je liever voor langere tijd verbindt aan dezelfde opdrachtgever, samen zorgen we ervoor dat jij als ambitieuze bedrijfsjurist of overheidsjurist kunt blijven uitblinken in je vak.

Daarnaast organiseert Brunel Legal regelmatig kennis- en netwerkbijeenkomsten zodat Brunel-trainees hun kennis en ervaring in een informele setting kunnen uitwisselen met andere juridische professionals. De wine & dine-events van Brunel Legal zijn inmiddels een begrip onder juristen. Ben jij er de volgende keer ook bij?

About you

Is het jouw ambitie om legal professional te worden? Dan:

 • Heb je een hbo- of wo-opleiding gevolgd (juridisch/rechtsgeleerdheid)
 • Beschik je over basiskennis van het publiekrecht, privaatrecht en/of het Europees recht
 • Ben je oplossingsgericht, overtuigend en kun je snel schakelen
 • Houd je rekening met beleid en ben je zowel integer als omgevingssensitief

What we offer

Als Brunel legal trainee kom je in dienst van Brunel. Je gaat direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en volgt daarnaast een persoonlijk en intensief opleidingstraject om zo jouw juridische carrière te versnellen. De wisselwerking tussen theorie en praktijk zorgt voor het ideale leerproces.

Verder mag je bij ons rekenen op:

 • Een vast maandsalaris met meerdere bonus-opportunities
 • Persoonlijke coaching en begeleiding vanuit Brunel én het werkveld
 • Korting op verzekerings- en pensioenpremies
 • Een goede werk-/privébalans en de mogelijkheid om extra verlofdagen aan te kopen
 • Diverse ontwikkelmogelijkheden via uitstekend bekend staande opleidingsinstituten
 • Mooie kansen om je professionele netwerk uit te breiden
 • Vele leuke extra’s op sportief, sociaal en cultureel gebied

About us

Bij Brunel Legal kun je terecht voor marktkennis, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij werken samen met tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals.

Door middel van vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke opleidingen en kennisbijeenkomsten bieden wij onze trainees de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en de kans om te sparren met vakgenoten.

Je bent bij ons dus altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten, waardoor jij kunt doen waar je goed in bent: je vak uitoefenen. Wat zeg je ervan, zet jij de stap naar Brunel? Wij maken graag kennis met je!

Summary

 • Publication: PUB290551
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: Legal
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Public Law
 • Closing date: Monday, February 15, 2021
Apply now

Feel free to contact

FM

Florens Meeuwis

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 21459716

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Traineeship Legal - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs