Traineeship Industriële Automatisering

Netherlands - Industry - High Tech - Research & Development - Professional Bachelor

Ook nu je al klaar bent met je technische opleiding, weet je nog niet zeker welke weg jij wil inslaan met je carrière. Je wil meer vlieguren maken, voordat je een richting kiest. Snappen we helemaal. En je moet weten: je bent lang niet de enige die twijfelt. Speciaal voor startende Engineers als jij hebben wij daarom iets interessants. Doe mee aan het Traineeship Industriële Automatisering!

Feel free to contact

Marlijn Borst, Account manager

Apply now

About this role

Het enige wat wij van je vragen, is dat je een diploma van een technische opleiding op zak hebt. En een gezonde dosis motivatie om meer te leren over je vak, natuurlijk. In de eerste drie weken start je samen met je collega-trainees met het theoretische gedeelte van het traineeship, zodat we zeker weten dat je met de juiste bagage naar een opdrachtgever gaat. In deze periode voer je ook gesprekken met potentiële opdrachtgevers, want je hebt natuurlijk zelf in de hand waar je aan de slag gaat.

En natuurlijk is lang niet elke trainee hetzelfde. Iedereen heeft een ander startniveau en andere ambities. Je gebruikt de inwerkperiode daarom om samen met je Brunel-consultant te bepalen hoe jouw individuele vervolgtraject eruitziet. Misschien ligt er voor jou wel een toekomst als Software Engineer, Application Engineer, Project Engineer of Service Engineer in het verschiet!

About you

Hierboven hadden we het al over een diploma van een technische opleiding. Maar van dat soort opleidingen zijn er heel wat in Nederland. Ons traineeship is speciaal ingericht voor Engineers die een hbo- of wo-opleiding Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Informatica, Mechatronica, Chemische Technologie, Technische Natuurkunde, Toegepaste Natuurkunde of Nanotechnologie hebben afgerond. Verder is het belangrijk dat je nog niet zo heel lang actief bent in de Engineeringswereld, anders kunnen we je niets meer leren. Hoewel een beetje ervaring natuurlijk mooi meegenomen is. Oh, en omdat je grotendeels zelf beslist wat je gaat leren, is een proactieve en ondernemende houding absoluut geen overbodige luxe!

What we offer

Dat je via ons toegang krijgt tot de meest uiteenlopende cursussen, mag duidelijk zijn. Ook ná het traineeship, overigens. Want je komt gewoon bij ons in dienst. En dat heeft zijn voordelen, dachten we zo. Want dat betekent dat je niet alleen tijdens, maar ook ná het traject profiteert van:

 • Een salaris waar je nog eens wat mee kunt
 • Diverse bonuskansen
  Korting op veel premies
 • Toegang tot de interessantste kennissessies
 • De mogelijkheid om bij nóg meer verschillende opdrachtgevers te werken
 • Voordeel op je sportschoolabonnement en op culturele uitjes

About us

Hoe het komt dat wij dit soort aantrekkelijke deals hebben? Omdat wij in al die jaren dat wij actief zijn, wel weten wat een Engineer nodig heeft om te excelleren. Onze oprichter, Jan Brand, heeft zelf een Engineering-achtergrond; dus we hadden als bedrijf al een goede basis toen we begonnen. Waar Jan Brand in 1975 voor het eerst een baan regelde voor een ander, zijn we inmiddels al vele jaren en nog meer opdrachtgevers verder. Stuk voor stuk bedrijven die hun waarde al hebben bewezen in de branche. Niettemin staan ze altijd open voor beginnende professionals die hun kersverse kennis willen beproeven in een grote omgeving. Je bent dus van harte welkom. Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB283197
 • Location: Netherlands
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: High Tech
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Research & Development
 • Closing date: Monday, November 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

MB

Marlijn Borst

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Traineeship Industriële Automatisering - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to