Tekenaar/Constructeur

Zeeland - Netherlands - Industry - Machine & Equipment Construction - Engineering & Design - Other

In je jeugd deed je al niet anders: het liefst was je de hele dag bezig met tekenen en nog steeds ben je met jouw (virtuele) potlood vergroeid. Daarbij ben je zijdelings ook graag oördinerend bezig en in contact met verschillende externe partijen? Kom bij ons aan de slag als Tekenaar/Constructeur. Solliciteer direct!

Feel free to contact

Nick Stuijt, Account manager

Apply now

About this role

Als Tekenaar/Constructeur ontwerp je zelfstandig transport- en material handling systemen voor productie­bedrijven in de voedingsmiddelen industrie. Vanaf het moment dat de offerte geaccordeerd is, bedenk jij de technische uitwerking van het project. Met de afdeling Verkoop stem je de technisch-inhoudelijke specificaties af, waarna je aan de slag gaat met het ontwerp.

Bij het uitwerken van de ontwerpen zie je het als een uitdaging om de functionele eigenschappen van het ontwerp te optimaliseren en de productiekosten te minimaliseren. Je komt met ideeën en voorstellen om de kwaliteit en de presentatie van de oplossing verder te professionaliseren. Het uiteindelijke ontwerp vertaal je naar productietekeningen.

About you

Je hebt hbo- werk- en -denkniveau en je bent handig in het werken met 3D-tekenpakketten, bij voorkeur Inventor. Je weet goed de weg in de diverse MS Office-applicaties en begrijpt het werken met een ERP-systeem. Werkervaring en kennis van besturingstechniek zijn een pré, maar zeker geen must.

Je bent technisch geïnteresseerd, je kunt goed overzicht houden en je eigen tijdsplanning bewaken.

Je werkt nauwkeurig en staat open voor feedback, je vindt het leuk om intensief met collega’s samen te werken, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn en spreekt “afspraak is afspraak” voor jou vanzelf. Verder ben je communicatief vaardig en in staat om zowel intern als extern op een prettige en samenwerkingsgerichte wijze doelen te behalen.

What we offer

Wij bieden je een dynamische en uitdagende baan bij een van de top 3-multitechnische dienstverleners van Nederland. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in jouw werk. Wij bieden je de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst. Hoe die eruit kan zien, dat lees je hier: je komt als Tekenaar bij Brunel in dienst. Wist je dat je vanaf dan deel uitmaakt van onze grootste business line? Dat heeft zo zijn voordelen, waaronder:

 • Een ruim opleidingsbudget voor het behalen van erkende certificaten
 • Carrièrebegeleiding door consultants gespecialiseerd in je vakgebied
 • Een boven marktconform salaris en regelmatig kans op bonussen
 • Allerlei events, zoals interactives en borrels met mede-Brunellers
 • Zekerheid en toch volop variatie qua projecten en opdrachtgevers

Op termijn bestaat de mogelijkheid dat je bij deze organisatie zelf in dienst gaat.

About us

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in slimme en flexibele transportoplossingen die bijdragen aan een efficiënte en bedrijfszekere productie. De voedingsmiddelenindustrie is waar je deze opdrachtgever het meest tegenkomt. Op basis van expertise maken ze er transporteurs en handling-systemen geschikt voor deze veeleisende omgeving. Ze kiezen altijd voor de beste materialen en bouwen standaard in rvs. Of klanten op zoek zijn naar een turn-key oplossing voor een complex transportsysteem, of een eenvoudige transporteur in een nieuwe of bestaande productielijn, hier weten ze raad. Ze denken mee, verrassen met onverwacht creatieve oplossingen en doen wat ze beloven.

Zowel ontwerpen als fabriceren doen ze in eigen huis waardoor ze snel kunnen schakelen en tot in detail aan de wensen van klanten kunnen voldoen. De klantenkring bestaat uit de grotere spelers in de voedingsmiddelen industrie, nationaal en internationaal. Zowel machinebouwers als producenten die hun weg naar deze opdrachtgever direct weten te vinden bedienen zij al jaren naar volle tevredenheid.

Summary

 • Publication: PUB284598
 • Location: Zeeland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Machine & Equipment Construction
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, December 13, 2020
Apply now

Feel free to contact

NS

Nick Stuijt

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 83 13 45 21

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Tekenaar/Constructeur - Zeeland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to