Tekenaar

Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Traffic, City & Urban Planning - Engineering & Design - Secondary School

Ben jij een Civiel Technicus met minimaal hbo werk- en denkniveau? Heb jij enkele jaren ervaring als AutoCAD Tekenaar en werk jij graag met complexe projecten? Dan is deze vacature voor jou!

Feel free to contact

Marijn Janssen, Account manager

Apply now

About this role

Als AutoCAD Tekenaar lever jij een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van de projecten binnen de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor complexe ontwerpen en tekeningen, je zorgt dat de tekeningen tot in de puntjes verzorgd zijn en communiceert met de projectleider over de mogelijkheden. De standplaats is Amsterdam.

About you

Als Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het adequaat vervaardigen, reviseren en archiveren van tekeningen van begin tot eind. Je voert zowel 2D als 3D tekenwerkzaamheden uit voor diverse GWW projecten.

De functie bestaat onder andere uit:

 • Het ontwerpen en/of moduleren van zowel 2D als 3D modellen volgens de voorschriften, gemaakte afspraken en/of specificaties
 • Het maken en verwerken van zowel AutoCAD-tekeningen als inmetingen
 • Het verwerken en beheren van Geo-data
 • Het begeleiden van de maatvoering
 • Het bepalen van de hoeveelheden op basis van 2D- en 3D-modellen
 • Het klaarmaken van 3D-modellen voor machinebesturing
 • Het aanbieden van tekeningen bij de externe opdrachtgever na akkoord van je leidinggevende

What we offer

Als AutoCAD Tekenaar gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen € 2.500,- en € 3.250,-.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Wil jij werken voor een van de grootste organisaties in Nederland op het gebied van infra, energie en water? Deze organisatie kenmerkt zich door vooruitstrevendheid, de ontwikkeling van de medewerkers en de prachtige projecten waar je aan mee kunt werken. Ze opereren zowel lokaal als landelijk.
Als AutoCAD Tekenaar kom je in een team van Tekenaars die samen de projecten binnen de organisatie oppakken. Kun jij je hierin vinden? Dan ben jij de geschikte persoon voor deze functie; solliciteer vandaag nog!

Summary

 • Publication: PUB284473
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Traffic, City & Urban Planning
 • Education level: Secondary School
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, December 12, 2021
Apply now

Feel free to contact

MJ

Marijn Janssen

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 30 55 61 15

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Tekenaar - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to