Technisch Projectleider

Zuid Holland - Netherlands - Industry - Electronics - Project Management & Services - Professional Bachelor

Als Technisch Projectleider neem jij, binnen het projectteam, de kartrekkersrol in diverse multidisciplinaire infrastructurele projecten binnen een grote internationale, technische onderneming. Jij levert hieraan een belangrijke bijdrage door je teamleden te coachen en te stimuleren om samen met innovatieve technische oplossingen te komen.

Feel free to contact

Yorrick van den Engel, Account manager

Apply now

About this role

In jouw rol van Technisch Projectleider heb je 18 directe collega’s en daarnaast heb je veelvuldig contact met het projectteam en je engineer collega’s. Je werkt binnen een dynamische afdeling waarvan de medewerkers gedreven zijn om nieuwe dingen te proberen en iets goeds en moois op te leveren aan de eindklant.

“What does this role feel like?”

De projecten waar jij mee te maken krijgt, zijn groot, complex en afwisselend. Jij loopt warm voor het aansturen van teams en goed functionerende technische oplossingen. Vanaf het begin ben jij bij het project betrokken. Jij hebt de touwtjes strak in handen bij het ontwerp, de uitvoering, het testen en de oplevering van de technische oplossingen die nodig zijn om het project te laten slagen. Je vindt het belangrijk om in de hectiek van de dag samen met je team het allerbeste resultaat voor de klant neer te zetten.

About you

Belangrijk in je rol als Technisch Projectleider is ook dat je een projectteam kunt smeden en je team kunt uitdagen en enthousiasmeren. Je coacht hen op proces en houdt ze scherp op de inhoud. Je bent proactief en zo stuur je op een goed verloop van de werkzaamheden. Je kunt goed met veranderingen omgaan en hierin ook je team meenemen. Je zorgt voor goede samenwerking en afstemming voor de technische kwaliteit voor jouw project. Je bent een krachtige en verbindende teamplayer en pakt je verantwoordelijkheid.

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (op het gebied van Elektrotechniek, Industriële Automatisering of gelijkwaardig);
Je hebt ruime werkervaring in een engineersomgeving, waarvan minimaal 5 jaar op het gebied technisch projectmanagement;
Kennis van system engineering methodieken is een pré;
Je bent daadkrachtig, pro-actief, analytisch en een goede teamspeler;
Je hebt een helicopterview en verbindt op natuurlijke wijze mensen en opgaven met elkaar.

What we offer

Onze klant staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug. De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover: vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

About us

Binnen dit team werken wij aan innovatieve projecten in de mobiliteitsbranche (tunnels, sluizen, bruggen, wegen). Innovatieve concepten en oplossingen die ervoor zorgen dat Nederland en de rest van de wereld ook in de toekomst “mobiel” blijven. Hierbij kun je denken aan verkeersoplossingen voor bediening en besturing van tunnels of aan installaties voor het geautomatiseerd bedienen van sluizen en bruggen. Dit doen wij wereldwijd met zo’n 30.000 Mobility collega’s, waarvan er ongeveer 300 werkzaam zijn in Nederland.

Summary

 • Publication: PUB286852
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Electronics
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Monday, January 4, 2021
Apply now

Feel free to contact

YE

Yorrick van den Engel

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 82 10 81 69

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Technisch Projectleider - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to