Systeem specialist MCSA/MCSE

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

IT-infrastructuur is jouw passie en daarvoor beheer en verbeter je elke dag de IT-infrastructuur, applicaties en netwerk assets volgens de vereiste prestatienormen. Je garandeert dat de systeemfunctionaliteiten altijd voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen van de klant. Je analyseert incidenten en lost deze effectief op. In jouw rol als systeembeheer critical assets begeleid en test je systeemwijzigingen en neem je deel aan projecten.

Feel free to contact

Lin van der Veldt, Account manager

Apply now

About this role

Werken bij onze klant betekent je vaardigheden verbreden, aan de slag in de dynamische wereld van de luchtvaart, en een baan vol variatie. Je start in een begeleidingstraject op maat, zodat jij in korte tijd het bedrijf en het werk leert kennen. Voor deze positie zoeken wij zowel junior als senior systeembeheerders. Je gaat werken in een gedreven en collegiaal team die van aanpakken weten en onze arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden zijn prima in orde. Ben jij ook een ondernemende aanpakker? Reageer dan snel!

About you

Je hebt een MBO niveau 4 opleiding in relevante IT richting afgerond en je hebt in ieder geval drie jaar relevante werkervaring in het beheren van complexe IT-omgevingen of uitvoeren van diverse IT projecten. Ondertussen heb je voldoende kennis van en ervaring met IT security, ITIL processen, databases en platforms: zoals Windows Server, UNIX / Linux / AIX, VMware.

Je weet veel van diverse applicaties en middleware en je hebt ervaring met netwerken en werkplekken. Je werkt in ploegendienst en bent fulltime beschikbaar.Misschien heb je al ervaring data-analyse software zoals bijvoorbeeld Splunk, Testmanagement en methodieken, ITIL of AIX systemen? Ben je al ITIL gecertificeerd en heb je een VCA (vol) certificaat op zak? Dan is dat een grote plus!

What we offer

Gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel, waarbij je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat jij je verder kunt ontwikkelen in de breedte én in de diepte, om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 10.000 medewerkers.

Werken bij Brunel biedt jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij de grote telecompartijen van Nederland. Hiervoor levert Brunel IT gespecialiseerde ICT’ers met kennis en ervaring waar de klant dit nodig heeft. Daarnaast biedt Brunel de mogelijkheid voor een persoonlijk ontwikkeltraject in de vorm van Training, Advies en Project Realisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het behalen van relevante certificaten op het gebied van netwerken (o.a. MCSE, MCSA,).Summary

 • Publication: PUB254535
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Monday, April 5, 2021
Apply now

Feel free to contact

LV

Lin van der Veldt

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 83 29 95 26

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Systeem specialist MCSA/MCSE - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to