Sr. Stabiliteitsingenieur

Oost-Vlaanderen - Belgium - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Academic Master

Stabiliteitsingenieur, fundamenteel bij elk project!

Brunel is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in consultancy op het gebied van engineering en informatica. Als expert in ons vakgebied, is het onze missie om de juiste projecten voor onze consultants te vinden op basis van hun vaardigheden, interesses en ambities. Bovendien begeleidt Brunel haar consultants in hun professionele evolutie op basis van uitdagende projecten en opleidingen.

Feel free to contact

Celien Deltombe, Account manager

Apply now

About this role

Door jouw enkele jaren ervaring als stabiliteitsingenieur ben je een kei in het inschatten van multidisciplinaire projecten! Door jouw sterke, communicatieve vaardigheden kan je makkelijk contacten leggen en onderhouden met de andere bouwpartners. De stabiliteitsingenieur begrijpt als geen ander de beeldtaal van de ontwerpers. Je maakt stabiliteitsstudies op en denkt samen met je collega's creatief mee in de verschillende fasen van het project om zo tot een optimaal resulataat te komen. Dit maakt dat je verantwoordelijk bent voor het concept, ontwerp en de berekening van de stabiliteitsstudies voor gebouwen. Doordat de vooropgestelde normen en technische specificaties te allen tijde veranderen, werk je jouw vakkenis continu bij en past deze optimaal toe.

About you

De senior stabilliteitsingenieur heeft een Master Bouwkunde op zak aangevuld met minstens 6 jaar ervaring bij een studiebureau stabiliteit. Je kan ideeën oppikken en delen, je durft daarbij je professionele mening te delen. Verder beschik je over een groot inlevingsvermogen en initiatief om ontwerpen naar een hoger niveau te tillen. Jouw technische creativiteit en sterke affiniteit met de architectuur van projecten, maken jou de stabiliteitsingenieur die wij zoeken.

What we offer

We vragen veel van je, maar het allerbelangrijkst is dat je de drive hebt om beter te worden in je vak. Brunel zet namelijk in op groei! Voel je aan dat je nood hebt aan opleiding in je vakgebied? Dan voorzien wij dit met alle plezier. Verder krijg je natuurlijk ook een aangenaam salarispakket met onder andere een marktconform loon, groepsverzekering, etc. Daarnaast organiseren wij ook tal van groepsevenementen zodat jij je volledig thuis voelt bij Brunel.

Summary

 • Publication: PUB277065
 • Location: Oost-Vlaanderen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, September 28, 2020
Apply now

Feel free to contact

CD

Celien Deltombe

Account manager Brunel Belgium Mechelen

+32 (0)15 27 33 33

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Sr. Stabiliteitsingenieur - Oost-Vlaanderen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to