SQL Database Administrator

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Database Management - Other

Voor een grote organisatie zijn wij op zoek naar een SQL database administrator. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Deze veelzijdige functie biedt veel mogelijkheden tot persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en interne doorgroeimogelijkheden.

Feel free to contact

Glenn Verhoeve, Account manager

Apply now

About this role

Voor een aansprekende organisatie zijn we op zoek naar SQL database administrator (DBA). Je draagt zorg en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de databases voor de gehele organisatie. Gedurende jouw reguliere werkzaamheden is er ruimte om belangrijke certificeringen te behalen. Tijdens je ontwikkeling heb je een vast aanspreekpunt binnen Brunel, die alles voor je regelt en jouw persoonlijke ontwikkeling nauw in de gaten houdt. Wat werken bij Brunel uniek maakt is de persoonlijke begeleiding, onbegrensde opleidingsmogelijkheden en onze unieke arbeidsvoorwaarden! Kortom, de ideale stap om jouw carrière een kickstart te geven!

About you

 • Hbo werk- en denkniveau (bijvoorbeeld hbo Informatica);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als database administrator;
 • Kennis van Microsoft/Linux besturingssystemen en VOIP/IP telefonie;
 • Gewerkt met hoge beschikbaarheid/performance infrastructuur, security, high performance netwerken (Cisco), storage solutions (NetApp), virtuele omgevingen (Xen);
 • Kennis van Linux (Redhat), MySQL, Oracle, RAC, ASM en MSSQL;
 • Communicatief vaardig, planmatig kunnen werken, analytisch sterk, probleemoplossend en improvisatie vermogen.

  What we offer

  Als SQL database administrator gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. De salarisindicatie voor deze functie bedraagt marktconform.

  Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

  About us

  Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.

  Summary

  • Publication: PUB331633
  • Location: Amsterdam
  • Market: Services
  • Hours per week: 40
  • Branche: IT & Telecom
  • Education level: Other
  • Area of expertise: Database Management
  • Closing date: Saturday, January 22, 2022
  Apply now

  Feel free to contact

  GV

  Glenn Verhoeve

  Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

  +31 6 12 60 07 40

  Related vacancies

   Job Alert

   Send me an email with the latest vacancies matching SQL Database Administrator - Noord Holland

   Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
   Frequency is not correctly filled in
   Please enter a valid email address
   When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

   Confirmation sent to