Software Engineer

Groningen - Netherlands - Industry - Industrial Services - Operations & Maintenance - Academic Master

Als Software Engineer ontwikkel jij de ene innovatieve applicatie na de andere. Sterker nog, jij staat aan de basis van installaties voor diverse bedrijven. Je ontwerpt, ontwikkelt én implementeert embedded software, met optimale processen als gevolg. Hoe je het voor elkaar krijgt? Dat horen we graag van jou; solliciteer vandaag nog!

Feel free to contact

Niels Boelens, Account manager

Apply now

About this role

Bij onze opdrachtgevers in de regio Groningen is het resultaat van jouw werk heel zichtbaar: (industriële) installaties werken namelijk niet vanzelf; ze draaien op PLC of SCADA. En bij de ontwikkeling van deze software ben jij betrokken geweest.

Hoe dat in zijn werk gaat hoeven we je eigenlijk niet te vertellen, want jij weet hoe je een klantvraag moet vertalen naar een ontwerp. Hiervoor spar je samen met Mechanical Engineers, Hardware Engineers en andere Software Engineers, daarna ontwikkel je zowel een functionele als technische opzet. Vervolgens ga je alle definities na, en na afronding van de ontwerpfase worden de FAT (Factory Acceptance Test) en SAT (Site Acceptance Test) uitgevoerd: tijd voor de inbedrijfstelling!

About you

Als Software Engineer ben jij de schakel tussen IT en Engineering. Het is dus handig als je affiniteit hebt met beide sectoren, en nóg fijner als je ervaring hebt met allebei. Je hbo-diploma Industriële Automatisering, Mechatronica, Elektrotechniek of (Technische) Informatica geeft je in elk geval een goede basis – dat diploma zegt namelijk veel over je kennis en technisch inzicht.

Met het dragen van verantwoordelijkheid heb je overigens geen problemen. Sterker nog: het geeft je zelfs een goed gevoel. Als Software Engineer raak jij juist gemotiveerd van uitdaging op verschillende vlakken – en een beetje complexiteit – in je werk!

What we offer

Zet je de stap naar Brunel? Dan zet je de stap naar vooruitgang. Als Software Engineer gedetacheerd worden bij onze opdrachtgevers betekent namelijk: ervaring opdoen bij meerdere bedrijven, terwijl je de zekerheid hebt van een contract bij Brunel. Verder bieden we jou:

 • Een fijn basissalaris met daarbovenop nog meerdere bonuskansen
 • De kans om relevante certificaten te behalen op kosten van Brunel
 • Begeleiding tijdens ieder project door een vaste Brunel-consultant
 • Toegang tot allerlei exclusieve evenementen en (netwerk)borrels

About us

Het vak van Software Engineer is een vak apart. Iedere opdrachtgever vraagt tenslotte om specialistische kennis en expertise. Hoe vind jij echter een plek waarin je jouw vak goed kunt uitoefenen, een plek waar je uitdaging vindt én je jezelf thuis voelt? Ook dat is een vak apart. Bij Brunel richten wij ons daarom voor de volle 100% op verbinden. Bedrijven verbinden aan Brunellers, en vice versa. We hebben inmiddels een enorm portfolio opgebouwd aan bedrijven in verschillende sectoren, en ons netwerk bestaat daarnaast uit een grote groep enthousiaste specialisten. En om dit zo te houden, zijn we bij Brunel pas tevreden met een gouden match. Een match die iedere betrokken partij voor geen goud zou willen missen! Ook gaan voor jouw gouden match? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB288883
 • Location: Groningen
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Sunday, January 24, 2021
Apply now

Feel free to contact

NB

Niels Boelens

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 6 12 86 96 16

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Software Engineer - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to