Servicetechnicus

Noord Brabant - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Operations & Maintenance - Secondary School

Of je koffie wil, vraagt de klant. Dat sla je niet af, denk je terwijl je sleutelt aan een installatie. Een storing is het probleem, maar niet voor lang meer. Jouw analytische blik zet jou op scherp en helpt je snel aan een oplossing. Of is het de cafeïne? Waarschijnlijk een combinatie van beide… Technische services verlenen in de regio Oisterwijk? Solliciteer als Servicetechnicus!

Feel free to contact

Niels Tobben, Account manager

Apply now

About this role

Graag on the road? Lucky you, want als Servicetechnicus reikt jouw werkgebied verder dan Oisterwijk alleen. Iedere dag ga je op pad, en wel voor services op elektrotechnisch vlak. Die ene vaste klant in Tilburg? Maar liefst vier installaties in het bedrijf zijn er toe aan onderhoud. Dan krijg je een telefoontje: een industrieel bedrijf in Veghel heeft een groot probleem, en zelf komen ze er écht niet uit. Je checkt vlug je planning en ziet dat je nog wel tijd hebt, rond 16:50 kun je er zijn.

Voor zowel nieuwe als bestaande installaties laat je jouw kennis van elektrotechniek of werktuigbouwkunde los. Op in elk geval een van deze gebieden is niets jou onbekend. Je voert ook regelmatig diverse testen uit, want je bent altijd op zoek naar nieuwe methodes! Uiteraard niet zonder inachtneming van de veiligheidsvoorschriften – je werkt toch met installaties. Als je zo gedreven doorgaat, verleen je binnenkort misschien wel services over de hele wereld…

About you

Zonder inhoudelijke kennis van installatietechniek kom je in dit vakgebied niet ver. Het is toch essentiële informatie die je dan mist. Gelukkig heb jij jouw mbo- of hbo-diploma Elektrotechniek in elk geval op zak. En heb je al minimaal een jaar ervaring in het vakgebied. Daardoor leerde je jouw opgedane kennis pas écht gebruiken.

Aangezien je veel onderweg bent, is een rijbewijs B wel zo handig; daardoor ben je flexibel. Oh, en aangezien jouw klanten niet altijd Nederlands spreken, is een goede beheersing van de Engelse taal essentieel.

What we offer

Wel oren naar een internationale functie als Servicetechnicus? Of word je liever gewoon nóg beter in je vak in gezellig Brabant? In beide gevallen: we got you. Als Servicetechnicus treed je namelijk bij Brunel in dienst. En wij hebben dit vast voor jou in petto:

 • Een vaste Brunel-consultant voor het gezamenlijk uitstippelen van jouw loopbaan
 • De keuze uit allerlei erkende opleidingen in jouw vakgebied (certificaten!)
 • Toegang tot kennissessies, (netwerk)borrels en zo verder met Brunel Engineering
 • Zekerheid wat betreft jouw projecten, opdrachtgevers en financiële zaken
 • Niet alleen korting op verzekeringen, maar ook op sportscholen, concerten en musea!

About us

Als een donkere grijze wolk komen de dreigende gevolgen van CO2-uitstoot steeds dichterbij. Sla een willekeurige krant open, en de koppen vliegen je om de oren: ‘Klimaat snel extremer, actie is urgent’, ‘Klimaatmeisje gaat spijbelen voor het klimaat’ en ‘De groene zeeschildpad krijgt het te warm’ zijn slechts drie van de honderden artikelen die je erover vindt. Het mag duidelijk zijn dat actie inderdaad vereist is, al kom je daar tegelijkertijd ook kritische feedback op tegen. Het versneld dichtdraaien van gaskranen is bijvoorbeeld niet geheel zonder risico, net als dat we niet zomaar kunnen stoppen met ons gebruik van elektriciteit – duurzamere energiewinning levert nog niet voldoende op voor iedereen.

Onze opdrachtgever, specialist en marktleider op het gebied van energie, elektriciteit en technische services, kiest daarom voor de gulden middenweg, met een aanpak op verschillende gebieden: innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossing en – last but not least – opwekking en levering van groene energie. Relatief kleine acties met enorm grote veranderingen als gevolg. En hun succes daarin hebben ze te danken aan specialisten zoals jij! De handen uit de mouwen steken bij dit innovatieve bedrijf? Solliciteer direct als Servicetechnicus.

Summary

 • Publication: PUB280831
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Secondary School
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Friday, November 6, 2020
Apply now

Feel free to contact

NT

Niels Tobben

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 6 1192 3609

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Servicetechnicus - Noord Brabant

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to