Servicetechnicus (brand)beveiliging

Noord Holland - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Operations & Maintenance - Other

Als Servicetechnicus gaat je hart sneller kloppen van beveiligingsinstallaties. Met jouw expertise denk je mee over structurele verbeteringen. Daarnaast houd je je bezig met onderzoek, uitvoeren van herstelwerkzaamheden en het oplossen van storingen.

Feel free to contact

Thierry van Soldt, Account manager

Apply now

About this role

Als Servicetechnicus Beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en modificeren van beveiligingsinstallaties voor de Utiliteit. Hierbij kun je denken aan inbraakbeveiligingssystemen, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrole. Je stelt diagnoses ten aanzien van storingen en lost deze op. Uiteraard krijg je een goed uitgeruste en representatieve servicebus en werk je met een duidelijk takenoverzicht. Je maakt deel uit van een leuk en dynamisch team waarmee je je kennis zal vergroten. Hierdoor kan je nog beter het werk doen bij de vaste klanten. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • het uitvoeren van modificaties
 • uitbreiden van de installed base
 • rapporteren en administreren met behulp van je tablet

Je bent een echte aanpakker en vindt het een uitdaging om storingen op te lossen en het systeem te doorgronden. Je bent klant- en oplossingsgericht. Vrijheid en zelfstandigheid zijn voor jou net zo belangrijk als een tevreden klant. Je bent communicatief, praktisch en flexibel. Uiteraard ben je zelfstandig en zorg je ervoor dat de klant tevreden is.

About you

Om als Servicetechnicus aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een van de volgende opleidingen afgerond: mbo- of hbo-opleiding richting de installatietechniek (Elektrotechniek/MIT-E/HIT-E)
 • Specifieke (brand-)beveiligingsopleiding is een plus; denk aan Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV), Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties (ODB), Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties (IDB) of Technicus Beveiligingssystemen (TBV)
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in de installatietechniek
 • Als je nog niet in het bezit bent van een VCA-certificaat, kun je dit via ons behalen

What we offer

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal: The sky is not the limit!

About us

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s vanuit zo'n 44 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Summary

 • Publication: PUB284317
 • Location: Noord Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

TS

Thierry van Soldt

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Servicetechnicus (brand)beveiliging - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to