Senior werkplekbeheerder

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Academic Bachelor

Begin 2018 zijn we bij de RDW georganiseerd in Serviceteams volgens het DevOPs en Agile principe. Binnen het serviceteam DWO zijn we op zoek naar een werkplekbeheerder. Als werkplekbeheerder ben je, samen met je collega’s binnen het team, verantwoordelijk voor dienstverlenging van het serviceteam DWO. Een PO bepaalde de prioriteit en de Scrummaster faciliteert het team om de flow in het team te houden.

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

RDW is volop in beweging om van de huidige werkplek een "moderne" werkplek te maken. Dat betekent dat we steeds meer werkplek onderdelen naar de cloud brengen en Microsoft 365 producten gaan gebruiken. Deze veranderingen vragen om een versterking van kennis, kunde en ervaring op gebied van het inrichten en beheren van deze moderne werkplek.

De moderne werkplekbeheerder helpt met het invulling geven aan de beheeractiviteiten als: gebruikersondersteuning, regie-taken, rapportages maken, incidenten oplossen, changes uitvoeren, beleid uitvoeren, instructies maken rondom de moderne werkplek waar Microsoft 365 een onderdeel van is

About you

 • Technische kennis en ervaring met: Microsoft/Office 365 E5 (Exchange, SharePoint,OneDrive, Teams, AIP, DLP, ATP), Windows 10, Endpoint Manager, en Remote Desktop Services)
 • Kennis en ervaring met de volgende onderwerpen: Procesmatig werken conform ITIL, beheer van Windows10 desktops, laptops en VDI, Citrix Shared Desktop, security en privacy beheer op werkplekken, Active
  Directory / Azure AD, Powershell, mobile application management.
 • Office 365 ProPlus kennis en ervaring
 • Agile werken (met name KANBAN)

What we offer

Wanneer je als senior werkplekbeheerder door Brunel ingezet wordt bij opdrachtgevers betekent dit dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten.
Je profiteert bij ons van een marktconform maandsalaris met daar bovenop diverse bonus opportunity's. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gunstige pensioenregeling, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract maar ook van een carrière.

About us

Grote kans dat je al vaker met de RDW te maken hebt gehad. Vlak voor het aanschaffen van een tweedehands auto bijvoorbeeld, dan check je bij deze organisatie gemakkelijk de dagwaarde, het schadeverleden en de kilometerstand. En ook als je auto toe is aan APK, je op vakantie gaat met een caravan of je een motorboot aanschaft kom je bij de RDW terecht. Onze opdrachtgever is dus van alle voertuigen thuis, en beschikt over duizenden voertuigregistraties. Het is dus belangrijk dat alle gegevens uiterst zorgvuldig in de systemen worden opgeslagen. Wat dat betreft zit het hier wel goed, want als ze hier iets zijn dan is het wel geordend! Alleen op deze manier kan de RDW de veiligheid, duurzaamheid en rechtszekerheid in mobiliteit waar de organisatie voor staat namelijk blijven waarborgen. Iedere specialist bij onze opdrachtgever draagt zo op zijn of haar eigen manier bij aan toezicht op weg en water. In jouw geval als Senior Systeembeheerder dus door de IT-systemen nauwkeurig te beheren. En reken maar dat je daarvoor geen vijfde wiel aan de wagen bent! Dit zelf ondervinden? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB291856
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Saturday, February 27, 2021
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 6 12 35 76 32

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior werkplekbeheerder - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to