Senior Hypotheekacceptant

Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Heb jij geruime ervaring in het beoordelen van hypotheekaanvragen? Ben je gespecialiseerd in het analyseren van complex zakelijk inkomen? Lees dan nu verder!

Feel free to contact

Stephanie Raatgever, Account manager

Apply now

About this role

Als Zakelijk Hypotheekacceptant ben je verantwoordelijk voor het offreren, analyseren, beoordelen, controleren en fiatteren van complexe hypotheekaanvragen. Je vormt op basis van een kredietanalyse en de documentatie ter onderbouwing een besluit. Daarbij onderhoud je telefonisch contact met verschillende intermediairs en schakel je intern met hypotheekadviseurs als ook extern met makelaars, notarissen en overige betrokken derden. Tevens heb je als Hypotheekacceptant een belangrijke rol binnen de ontwikkeling en uitvoering van interne verbetermogelijkheden, denk hierbij aan procesoptimalisatie. Je behandelt de complexe dossiers en levert steun op kredietvraagstukken aan de intermediairs en adviseurs.

About you

 • Minimaal twee jaar ervaring als Hypotheekacceptant Zakelijk
 • In het bezit van vakdiploma's Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Zakelijke Kredietverlening
 • Oplossingsgericht werken binnen de acceptatiecriteria van de bank
 • Leidinggevende/coachende capaciteiten
 • Het oppakken van coördinerende taken als dag- en weekstarts leiden, aansluiten bij projectgroepen en het verzorgen van de planning
 • Proactieve houding
 • Flexibel ingesteld

What we offer

Als Hypotheekspecialist gedetacheerd worden door Brunel Finance & Risk betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Finance staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast, marktconform maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance & Risk, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met zo'n 14.500 medewerkers. Brunel Finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken hebben wij een goede relatie met alle gerenommeerde financiële dienstverleners. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers op topniveau kunnen opereren. Daarvoor stellen we een persoonlijk opleidingsprogramma op dat past bij jouw capaciteiten, specialisme en persoonlijke profiel. Jouw financiële kennis blijft up-to-date dankzij diverse trainingen en opleidingen op basis van jouw persoonlijke ambities.

Summary

 • Publication: PUB289594
 • Location: Netherlands
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Monday, February 1, 2021
Apply now

Feel free to contact

SR

Stephanie Raatgever

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 53329068

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior Hypotheekacceptant - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to