Senior Acceptant Woninghypotheken

Zuid Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Met jouw ervaring weet je dat het gekke tijden zijn op de hypothekenmarkt. Een hypotheekrente waarvan we begin 2021 dachten dat hij historisch laag lag, ging in de zomer nog verder omlaag en is nu weer licht aan het stijgen. Een blijvend tekort aan koopwoningen zorgen ervoor dat de huizenprijzen steeds verder omhoog gaan en dat de hypotheekaanvragen onverminderd hoog blijven. Ben jij een ervaren hypotheekacceptant die op zoek is naar zijn volgende stap? Heb jij een verantwoordelijkheidsgevoel, ben je analytisch en help jij graag mee de organisatie te verbeteren? Dan is deze rol als Senior Hypotheekacceptant wat voor jou!

Feel free to contact

Elwin de Jong, Account manager

Apply now

About this role

Als Senior Hypotheekacceptant ondersteun je naast je standaard werkzaamheden als acceptant de teamleider met de dagelijkse werkzaamheden. Zo houdt je de performance bij, coördineert de aanvragen en maakt de planning rond. Hier hoort ook het ondersteunen en begeleiden van collega’s bij, waar jij let op kwaliteit en servicegerichtheid. Je pakt de complexere dossiers op en houdt daarbij de processen in de gaten, zodat deze continue verbeterd kunnen blijven worden. In sommige gevallen zal je ook al een deel zakelijke acceptatie op kunnen pakken.

About you

Je functioneert op hbo-werk- en denkniveau en hebt al een aantal jaar werkervaring als hypotheekacceptant opgedaan. Je bent communicatief zeer sterk je bent er goed in om jouw enthousiasme en servicegerichtheid over te brengen op collega’s. Daarnaast ben je analytisch, waardoor je constant de bedrijfsprocessen onder een vergrootglas blijft houden, om deze te verbeteren. Uiteraard ben je in het bezit van minimaal je WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet. Het is een extra pré als je ook al WFT Vermogen behaald hebt.

What we offer

Als Senior Hypotheekacceptant word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel-consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carriérepad. Je bent al senior, dus kijken we met vakgerichte opleidingen en cursussen hoe we jou naar de volgende stap kunnen helpen. Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.500,- op basis van 40 uur;
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten en soft skill-trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R-Community.

About us

Brunel ken je als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wereldwijd zijn wij actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Brunellers maken het verschil bij onze opdrachtgevers, of dit nou een lokaal bedrijf is of een bekende multinational. Vinden wij logisch, want wij geloven dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Van talent naar carrière, zo werkt dat bij Brunel. Meer weten? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB329834
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, February 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

EJ

Elwin de Jong

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 20 57 35 10

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior Acceptant Woninghypotheken - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to