Sales Consultant Digital Marketing & Communications

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - Sales & Marketing - Sales - Academic Bachelor

Word jij enthousiast van het behalen van successen en stromen sales en business development door jouw bloed? Doe jij er alles aan om nieuwe klanten binnen te slepen en versterk jij ondertussen graag het bestaande netwerk van een organisatie? Solliciteer dan nu als Sales Consultant!

Feel free to contact

Aldo Bot, Account manager

Apply now

About this role

Als Sales Consultant Digital Marketing & Communications ligt jouw verantwoordelijkheid bij het beheren van enkele bestaande klantrelaties, maar ligt de nadruk op verder uitbouwen van onze Digital Marketing & Communicatie (DMC) propositie bij nieuwe bedrijven. Bestaande relaties ontwikkel je verder en je verdiept je in de wensen en behoeftes van de klant als het gaat om digital-, marketing- en communicatieprofessionals en thema's, maar daarnaast zul je ook op zoek gaan naar potentiële nieuwe opdrachtgevers.

Nadruk in de rol ligt op het uitbreiden van ons netwerk. New business ligt je, word je enthousiast van en je kan niet wachten om volledig nieuwe deuren te openen voor de organisatie. De voorkeur is om ons netwerk te versterken en uit te breiden binnen bijvoorbeeld de life sciences, food- en telecomindustrie.

Naast de saleszijde houd je je ook bezig met de kandidaatzijde. De beste kandidaten voor opdrachtgevers werven en selecteren is hierbij een essentieel onderdeel van de functie. Als de juiste specialist is geselecteerd en op opdracht is begonnen, dan ga je coachen op het gebied van zijn of haar carrièreplanning en functioneren. Het is dus een veelzijdige functie, waarbij jouw expertise en commerciële instelling volop benut wordt.

About you

Als Sales Consultant is het relevant dat je ervaring mee brengt. Ons team is compact, veelzijdig en ambitieus, maar heeft de behoefte aan ervaring. Minimaal 4-7 jaar ervaring op het gebied van sales en recruitment of saleservaring met marketing/communicatie ervaring gecombineerd is echt nodig om succesvol in deze rol te zijn. Een extreem nieuwsgierige houding en daadkracht idem dito. Een zakelijk netwerk binnen de wereld van marketing- en communicatie is een pre.
Lijkt het je naast het (verder) bouwen aan onze DMC-propositie, interessant om voor interim aanvragen samen met je collega's de beste persoon te vinden voor de functie? Dan willen we waarschijnlijk heel graag om de tafel. Al helemaal wanneer je een volwaardig adviseur richting zowel de klant als onze professionals wil zijn.

Voor deze rol is het belangrijk vloeiend Nederlands te kunnen spreken en schrijven. Je bezit over een afgeronde hbo- of wo-opleiding en beschikt over daadkracht, doorzettingsvermogen, inventiviteit en enthousiasme. Daarnaast ben je veelzijdig en ga je graag een uitdaging aan!

What we offer

Bij Brunel kom je terecht in een internationaal opererende organisatie waar mens en groei centraal staan. Een op maat gemaakt opleidingsplan mag je hierbij rekenen. Alsook een organisatiecultuur die succes en ontwikkeling stimuleert. Daarnaast bieden we jou een aantrekkelijk salaris met tal van extra voordelen (e.g. kortingen op verzekeringen, fitnessabonnementen en meer). Nog niet overtuigd? Vraag er gerust naar in een eventueel gesprek. We vertellen graag meer!

Verder is het belangrijk te benoemen dat deze rol ruimte biedt voor ambities op de lange termijn richting leidingevende rollen. Dus heb je ambitie? Kom maar op!

About us

Brunel is een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de wereld van Oil, Gas, Renewables, Engineering, Finance, Risk, Legal, Digital Marketing, Communications en IT. Als beursgenoteerde organisatie met meer dan 14.500 collega's wereldwijd staan we elke dag klaar van onze klanten en specialisten.

Met meer dan 2500 specialisten in Nederland bedienen we de Nederlandse markt. Dit doen we vanuit 7 kantoren: Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Door ons landelijk netwerk bevinden we ons dicht op de lokale en regionale markten waarbij we een werkwijze kunnen hanteren van ‘Think global, Act local’.

Summary

 • Publication: PUB280861
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: Sales & Marketing
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Sales
 • Closing date: Sunday, November 29, 2020
Apply now

Feel free to contact

AB

Aldo Bot

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

06-30621217

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Sales Consultant Digital Marketing & Communications - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to