Quality Officer

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Project Management & Coordination - Professional Bachelor

Bij iedere Nederlandse bank staat dit centraal: Know Your Client. Een belangrijke pijler gedreven door zowel de wetgeving als het commercieel belang. De meeste mensen deugen, maar helaas niet iedereen. Om die reden voer jij final checks uit op ieder CDD-dossier. In jouw vak is elke menselijke fout er één te veel. Aan de slag als KYC-poortwachter bij een grote bank? Solliciteer als Quality Officer.

Feel free to contact

Leonie Comello, Account manager

Apply now

About this role

Gedreven teams door het hele land controleren duizenden CDD-dossiers per dag. Duizenden! Deze medewerkers hebben een (getrainde) antenne voor dat wat niet helemaal in de haak is; dat vissen ze er zo uit. Tegelijkertijd zijn kwaadwillenden niet van gisteren, en weten zij steeds beter hoe ze KYC-checks doorstaan. Worstcasescenario, natuurlijk. Vaker komt het voor dat een (potentiële) klant gewoon iets vergeten is, en een dossier daardoor incompleet is. En ondanks alle goede bedoelingen glippen zulke dingen er toch nog weleens doorheen…

Zoals het een echte perfectionist betaamt, analyseer jij ieder dossier met een kritische blik. Als Quality Officer is je perfectionisme eerder een zegen dan een vloek. Jij loopt dossiers na op juridische, bedrijfseconomische en fiscale gegevens, en controleert of ze voor 100% compleet zijn. Afhankelijk van de ernst van de zaak beslis je welke actie nodig is als iets niet voldoet. Bovendien kijk je altijd naar verbeteringsopties van processen, om fouten in de toekomst verder te voorkomen.

About you

CDD-dossiers moeten volledig, juist, reconstrueerbaar en consistent zijn. Voor je carrière wil je ongeveer hetzelfde: de beste uitwerking mogelijk. Alles loopt tot nu toe volgens plan, na ruim vijf jaar ervaring in dit vakgebied; zeker als je het volgende lijstje afvinkt:

 • Je hebt aantoonbaar (of merkbaar) hbo- of wo-werk- en denkniveau
 • Analytisch, besluitvaardig, alert en klantgericht zijn jouw middle names
 • De wereld van KYC, CDD, compliance en risk ken je van binnen en buiten
 • Samenwerken zie je als een grote kracht – en een must voor succes in KYC
 • Je (telefonische) gespreksvaardigheden zijn van hoge kwaliteit, ook in het Engels

What we offer

Wanneer spreek je van een succesvolle carrière? Dat is voor iedereen anders. Daarom verschilt ons aanbod óók van persoon tot persoon. Je kunt ten eerste rekenen op een passend salaris. Verder heb je als Quality Officer bij Brunel grotendeels in eigen hand:

 • Hoeveel vakantiedagen je per jaar opneemt – vanaf 26
 • Welke opleidingen en cursussen je volgt – op kosten van Brunel
 • Waar je aan de slag gaat – je moet je wel ergens thuis voelen
 • Van welke van de vele kortingsopties via Brunel je gebruik maakt

About us

Altijd een stap extra zetten, is de mentaliteit die Brunel kenmerkt. Zoals Brunel Global CEO Jilko Andringa het mooi verwoordt: ‘succes = verwachtingen +1’. Zo’n stap extra kan van alles zijn, van een compliment geven aan een collega tot en met het behalen van een hogere winstmarge. Of in jouw vakgebied: een lager percentage witwassers in een specifieke periode. De +1-mentaliteit heeft zo goed als alles te maken met bewustzijn. Ga maar eens na: hoe vaak doe jij iets op de automatische piloot? De gevreesde, maar toch ergens fijne routine (onze hersenen houden ervan; ook die van jou) die ervoor zorgt dat je zaken prima, maar niet bijzonder indrukwekkend afrondt. Terwijl het je juist zoveel energie geeft als je ergens écht voor gaat! Begrijp ons niet verkeerd: niemand zou zichzelf moeten dwingen om te voldoen aan een bepaalde mentaliteit. Het is meer een mindset die iedere dag net wat dynamischer en interessanter maakt. Kun jij je wel vinden in deze mentaliteit? Ga voor succes, en solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB280131
 • Location: Amsterdam
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Coordination
 • Closing date: Monday, November 2, 2020
Apply now

Feel free to contact

LC

Leonie Comello

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 721 5160

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Quality Officer - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to