Projectmanager

Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Professional Bachelor

Ben jij een ervaren Projectmanager met hart voor IT en wil je jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Haal je veel energie uit plannen en organiseren? Ga de uitdaging aan en word Project Manager bij een toonaangevende opdrachtgever!

Feel free to contact

Shivani Raghoebier, Account manager

Apply now

About this role

Als Projectmanager zal je strategische IT-projecten in goede banen leiden. Je gaat je onder andere bezighouden met het opstellen van projectplannen, technische collega’s, partners en stakeholders aansturen om de beste IT-oplossingen te implementeren bij de klant. Daarnaast zijn deadlines, budget en complexe project geen onbekend terrein voor jou.

About you

We verwachten van je dat je ervaren bent op het gebied van projectmanagement, servicemanagement, outsourcing/transitietrajecten en IT-management. Ook ben je proactief ingesteld, stressbestendig en heb je een goed analytisch vermogen. Daarnaast heb je:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal vijf jaar werkervaring als Projectmanager bij enterprise-organisaties
 • Kennis van en bij voorkeur gecertificeerd in projectmanagement (bijvoorbeeld Prince 2, LEAN, IPMA)
 • Ervaring binnen de Tech/Telecom is een plus

What we offer

Als Projectmanager gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

We hebben het veel over de combinatie werken, leren en ambitie. Dat is niet zomaar – dat is de basis van ons succes! Al sinds onze oprichter, Jan Brand, in 1975 voor het eerst een baan vond voor een collega-ingenieur, zetten wij ons in voor detachering in vele sectoren. Of het nu is voor IT, Engineering, Finance & Risk of Legal: wij gaan altijd op zoek naar de beste match tussen klant en specialist. Specialisten zijn goud waard, dus gunnen we ze het allerbeste. Ook doorgroeien tot topspecialist in jouw branche? Reageer dan vandaag.

Summary

 • Publication: PUB290512
 • Location: Noord Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Friday, February 12, 2021
Apply now

Feel free to contact

SR

Shivani Raghoebier

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 83 29 96 10

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectmanager - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to