Projectmanager

Schiphol-Rijk - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Professional Bachelor

Voor een grote organisatie zijn wij op zoek naar een Projectmanager met Cloud-ervaring. Sta jij open voor een nieuwe uitdaging? Deze veelzijdige functie biedt veel mogelijkheden tot persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en interne doorgroeimogelijkheden.

Feel free to contact

Emmy Horsch, Account manager

Apply now

About this role

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren Projectmanager op het gebied van businessgedreven ICT-projecten. Je wordt gemotiveerd door een goede professionele samenwerking en bent als geen ander in staat om divergerende belangen terug te managen naar een gemeenschappelijk organisatie- of teambelang om het beoogde resultaat tot stand te brengen.

Je hebt veel managementervaring op het gebied van project- en servicemanagement, outsourcing-/transitietrajecten en IT-management bij enterprise-organisaties. Een goede Projectmanager die via Brunel aan de slag gaat, gedraagt zich als een leider, valideert business-/IT-doelen, heeft visie, is innovatief, werkt met passie, luistert en analyseert, neemt beslissingen, geeft duidelijke feedback en heeft plezier in het werk.

Jouw taken zijn het inventariseren van requirements, architectuur, scope, budget en de doorlooptijd. Hierbij rapporteer je aan verschillende stakeholders. Uiteraard ben je als Projectmanager verantwoordelijk voor de uitvoering, risico's en evaluatie van het ICT-project.

About you

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Projectmanager bij enterprise-organisaties
 • Kennis van en bij voorkeur gecertificeerd in project- en programmamethoden,- technieken en -processen (bijvoorbeeld Prince 2, IPMA, LEAN)
 • Je hebt een goede algemene visie op projecten en adequate implementatiemethodes
 • Communicatief vaardig
 • Ervaring binnen Tech/Telecom is een plus
 • Prettige en open persoonlijkheid, positief(kritische) instelling
 • Ervaring met Office 365 en Onedrive-migraties

What we offer

Als Projectmanager gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance & Risk, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds de oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 14.000 medewerkers. Ben jij de volgende? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB281175
 • Location: Schiphol-Rijk
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Monday, November 9, 2020
Apply now

Feel free to contact

EH

Emmy Horsch

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 22 36 54 84

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectmanager - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to