Projectmanager Finance

Netherlands - Services - Finance - Risk Management - Academic Master

Een migratie naar een nieuw systeem of een nieuwe IFRS: wat voor verandering in de Finance-sector er ook plaatsvindt, als Projectmanager leid jij projecten daarvoor in goede banen. Voor grote bedrijven in de financiële dienstverlening sta jij op dit gebied aan het roer. Een Projectmanager Finance die het vak eer aandoet? Solliciteer direct.

Feel free to contact

Jelle de Jager, Account manager

Apply now

About this role

First things first: voordat je start met een project kies je eerst een passend bedrijf. Wordt het een Nederlandse grootbank of een verzekeringsmaatschappij? Samen met je vaste Brunel Finance & Risk-consultant bespreek je jouw opties op dit gebied door. Een goede bedrijfsmatch is tenslotte de fundering voor je succes. Je stort je bij je opdrachtgever vaak op meerdere projecten tegelijkertijd. En dat vereist meer dan motivatie alleen! De projecten gaan veelal over systeemmigraties gelinkt aan de IFRS en Solvency 1 en 2. Inhoudelijke kennis én geloof in het bedrijf tellen dus net zo zwaar mee.

Tijdens deze projecten richt jij je zowel op je team als op implementaties zelf. Je hebt oog voor talent en benut ieders kwaliteiten waar je kunt. Wie uitblinkt in conceptueel denken, laat je meedenken over processen. Wie beter is in de uitvoering, zet je daarop in. Je coacht ieder teamlid in zijn denken, kunnen en doen. Dat helpt je niet alleen tijdens de implementatie, maar geeft je ook ruimte voor andere zaken. Als Projectmanager schakel je namelijk ook veel met collega’s uit de business – over verwachtingen, requirements en zo verder.

About you

Van een Projectmanager in de financiële dienstverlening verwachten bedrijven toegespitste kennis en expertise. Je hebt de people skills van een coach, het resultaatgerichte van een consultant en de kennis van een boekhouder. Check? Vink dan alleen het volgende nog af:

 • Minimaal drie jaar ervaring als Projectmanager of Projectleider
 • Een hbo-diploma, bij voorkeur van een commerciële opleiding
 • Kennis van systeemmigraties, requirements, IFRS en Solvency 1 en 2
 • Het vermogen om zowel top-down als bottom-up te schakelen

What we offer

De Projectmanagers die wij kennen staan zelden stil: de focus op ontwikkelingen in hun bedrijf en voor hun team wisselen elkaar steeds af. Herkenbaar? Goed bezig, maar jouw eigen ontwikkeling is natuurlijk net zo belangrijk. Zo kun je bij ons rekenen op:

 • Een vaste Brunel-consultant met kennis van jouw sector
 • Een opleidingsbudget voor het volgen van vakcursussen
 • Een ruim aanbod aan soft skill-trainingen rondom management
 • Een goede basis – zoals een fijn salaris en gunstige pensioenregeling
 • Een secundair arbeidsvoorwaardenpakket vol flexibele opties

About us

Jij zorgt er altijd voor dat projecten goed verlopen: je bent ambitieus, werkt graag samen en gaat voor niets minder dan excellentie. Daarom pas jij goed bij Brunel! Want wist je dat alle drie deze kenmerken terugkomen in onze kernwaarden? Het is waar wij voor staan én wat ons zo ver heeft gebracht. We zetten ons al ruim veertig jaar in als verbinder tussen bedrijven en specialisten. Dus ook in de financiële sector. Samenwerkingen met gerenommeerde banken en verzekeraars blijken keer op keer een succes. En dat biedt jou met de dag meer opties. Bij Brunel in dienst komen is namelijk meer dan je vak beoefenen alleen. Het betekent ook dat je jouw carrière naar eigen inzicht vormgeeft. Smaakt dat naar meer? Solliciteer.

Summary

 • Publication: PUB279456
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Finance
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Risk Management
 • Closing date: Sunday, December 13, 2020
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jelle de Jager

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

0620022470

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectmanager Finance - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs