Projectmanager Energiedistributie

Noord Holland - Netherlands - Energy - Renewable Energy - Project Management & Services - Professional Bachelor

Ligt jouw interesse op het vlak van de energietransitie, ben je iemand met een sterke helicopterview en uitstekende communicatieve vaardigheden? Zoek dan niet verder. Bij Brunel zijn we namelijk op zoek naar jou; een Projectmanager Energiedistributie!

Feel free to contact

Timo Pathekas, Account manager

Apply now

About this role

Als Projectmanager draag je de verantwoordelijkheid voor één of meerdere projecten, in dit geval binnen de Energiedistributie één van de meeste dynamische branches van het moment en voor de toekomst. De energiesector is dynamisch en in transitie. Binnen de tak Energie worden ze steeds meer organisaties actief in het verduurzamen van onze maatschappij. Wil jij hier aan meewerken? Er is namelijk flink wat werk te verzetten!
Als Projectmanager werk je in een team met Engineers, Uitvoerders en een
Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van deze projecten. Hierin ben jij end-to-end verantwoordelijk voor de realisatie van complexere infrastructurele energieprojecten. Van planvorming tot en met de oplevering van het project.
Je bent integraal verantwoordelijk voor de projecten en daagt je team continu uit om te verbeteren. Naast overleggen met collega’s overleg je ook regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars in gesprek om kansen te ontdekken en om er achter te komen welke projecten gaan spelen. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld gemeenten, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen, en meer.

About you

Om de functie als Projectmanager Energiedistriebutie op een correcte manier te kunnen uitvoeren, voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-technische opleiding, zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Civiele Techniek of vergelijkbaar
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring
 • Aantoonbare ervaring met infraprojecten (pré)
 • Kennis van operationeel management (prestatie, capaciteits- en verbetermanagement)
 • Kennis of affiniteit met (duurzame) energiedistributie

What we offer

Als Projectmanager Energiedistributie heb jij het straks razend druk met projecten. Hoe fijn is het dan als zorgen daarbuiten geen zorg meer zijn? Je financiële zekerheid of ontwikkeling, bijvoorbeeld. Daar denken wij bij Brunel namelijk graag over mee! Kom je bij ons in dienst, dan kun je onder andere rekenen op:

 • Eén contract waarmee je deuren opent naar al onze opdrachtgevers
 • Trainingen gericht op het vergroten van je kennis op over onder andere projectmanagement
 • Een goed salaris en dito aanvullende arbeidsvoorwaarden
 • Korting op allerlei verzekeringspremies, sportscholen, musea en concerten

About us

Jouw enthousiasme over techniek begrijpen wij bij Brunel maar al te goed. Als organisatie die opgericht is door een Engineer, is begonnen in de engineeringssector en nu nog steeds het allergrootst is in diezelfde sector, is er bij ons geen twijfel over mogelijk: Brunel en techniek gaan hand in hand. Het hele proces van ontwikkelen en vakmanschap voor innovatieve producten geeft ons ongekend veel energie. Sterker nog, niet alleen de technische producten zelf. De Van Dale noemt techniek, los van de verrichtingen die nodig zijn om iets tot stand te brengen, namelijk net zo goed ‘bedrevenheid’. En daar kunnen wij ons goed in vinden. Bedrevenheid komt echt óveral in en om onze organisatie terug. In de mindset van onze interne medewerkers, die van onze opdrachtgevers en natuurlijk die van onze specialisten. Het is niet voor niets dat ‘ondernemerschap’ een van onze belangrijkste kernwaarden is. Wanneer spreken we af?

Summary

 • Publication: PUB290506
 • Location: Noord Holland
 • Market: Energy
 • Hours per week: 40
 • Branche: Renewable Energy
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, February 12, 2021
Apply now

Feel free to contact

TP

Timo Pathekas

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectmanager Energiedistributie - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to