Projectleider Wegenonderhoud

Oost-Vlaanderen - Belgium - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Feel free to contact

Celien Deltombe, Account manager

Apply now

About this role

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten wegenonderhoud, dit houdt in rioleringswerken, voegvullingen, gietasfalt, betonherstellingen, diverse verhardingen wegdek,...Je werkt nauw samen met de administratieve alsook de technische dienst van de afdeling bouwtechnieken. Je zorgt voor de opmaak van projectplanningen en het coördineren van de eigen ploegen.
De projectleider verzorgt ook de communicatie met de opdrachtgever, dit zal voornamelijk met openbare besturen en aannemers zijn. Het opmaken van vorderingsstaten en rapporten van rendementen behoort ook tot jouw takenpakket. Je volgt en controleert je medewerkers op de werven.

About you

Je beschikt over een diploma van Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Bouwkunde en je kan minstens een 8 tal jaar relevante ervaring voorleggen. Je hebt gedegen people management ervaring en bezit de skills om je team aan te sturen, te motiveren en de samenwerking te bevorderen. De projectleider is flexibel en stressbestendig ingesteld en gaat vlot om met onverwachte omstandigheden of problemen die zich voordoen.

  What we offer

  Als je deel wordt van de Brunel-familie krijg je van ons een vast contract van onbepaalde duur, een marktconform loon en mooie extra legale voordelen. Het spreekt vanzelf dat Brunel je begeleidt tijdens dit eerste project, maar we gaan verder.... we zorgen ervoor dat er na afloop een nieuwe boeiende uitdaging voor je klaarstaat. Bij Brunel kom je niet voor een opdracht maar voor een carrière!

  Summary

  • Publication: PUB281243
  • Location: Oost-Vlaanderen
  • Market: Infrastructure
  • Hours per week: 40
  • Branche: Building Facilities & HVAC
  • Education level: Professional Bachelor
  • Area of expertise: Construction & Commissioning
  • Closing date: Monday, November 9, 2020
  Apply now

  Feel free to contact

  CD

  Celien Deltombe

  Account manager Brunel Belgium Mechelen

  +32 (0)15 27 33 33

  Related vacancies

   Job Alert

   Send me an email with the latest vacancies matching Projectleider Wegenonderhoud - Oost-Vlaanderen

   Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
   Frequency is not correctly filled in
   Please enter a valid email address
   When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

   Confirmation sent to