Projectleider E

Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Project Management & Services - Professional Bachelor

Ligt jouw interesse op het vlak van installatietechniek, ben je creatief en ook nog eens op zoek naar een nieuwe verfrissende uitdaging in de vorm van een interessant project? Zoek dan niet verder. Bij Brunel zijn we namelijk op zoek naar jou; een Projectleider E!

Feel free to contact

Gijs Borkes, Account manager

Apply now

About this role

Als Projectleider E zorg jij ervoor dat het vastgestelde resultaat behaald wordt binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Hierbij signaleer en benut jij (commerciële) kansen. Verder bewaak je de voortgang, de gemaakte kosten en de inkomsten gedurende de projectuitvoering en je draagt zorg voor een periodieke en betrouwbare financiële rapportage.

Omdat je als projectleider verstand hebt van alle projecten, stuur je een team aan in diverse specialismen. Hiernaast schakel je met de opdrachtgevers, partners en leveranciers. Als projectleider kom je tijdens de uitontwikkeling van een project tot verbeteringen van het uitvoeringsproces en stimuleer je jouw team om optimalisaties aan te dragen. Jij vindt de gedeelde verantwoordelijkheid voor een effectief en efficiënt voorbereidings- en bouwproces cruciaal, dus samenwerken is een van jouw speerpunten.

About you

Om de functie als Projectleider E op een correcte manier te kunnen uitvoeren, voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Een afgeronde hbo-opleiding Elektrotechniek/Installatietechniek
 • Minstens 3 jaar werkervaring in grote integrale, multidisciplinaire utiliteitsprojecten
 • Ervaring in het werken met BIM-protocollen
 • Kennis van en ervaring met projectmanagementmethodieken (IPMA of Prince2)
 • Communicatief zeer vaardig; je kunt makkelijk schakelen op alle niveaus

What we offer

Brunel staat bekend als wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 13.000 collega’s vanuit zo'n 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je als Projectleider E perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal. Wat heeft jouw voorkeur? Dat bespreken we graag met je!

About us

De opdrachtgever waar je aan de slag gaat, is een toonaangevende speler als het gaat om grote en complexe projecten. In een informele, collegiale en prettige werkomgeving waarin zij zelfstandigheid en initiatief stimuleren, wordt gewerkt aan installaties die hun klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren.

Summary

 • Publication: PUB266870
 • Location: AMSTERDAM
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Friday, October 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

GB

Gijs Borkes

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7412

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectleider E - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to