Projectleider Bouw en Infra

Groningen - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Het project loopt op rolletjes door jouw organisatietalent en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook onverwachte situaties heb jij binnen no time weer in de hand en met plezier maak jij van iedere dag een succes. En onze opdrachtgevers binnen de overheidssector zijn op zoek naar jou!

Feel free to contact

Naomi Oving, Account manager

Apply now

About this role

Aan de slag gaan als Projectleider bij Brunel houdt in dat je aan uitdagende projecten werkt bij toonaangevende klanten. De opdrachten spelen zich af in alle verschillende hoeken van de bouw en infra, maar zullen altijd aansluiten bij jouw kennis en expertise. Van het begin tot het einde voel jij je verantwoordelijk en zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt. Het samenwerken met de projectmedewerkers loopt dan ook als een geoliede machine. In veranderingen zie jij uitdaging en hierdoor lopen projecten bij jou nagenoeg geen vertraging op. Dankzij jouw uitgebreide rapportages van het project kunnen anderen leren van jouw aanpak.

Als Projectleider Bouw en Infra liggen er voor jou veel kansen bij Brunel. Onze opdrachtgevers binnen de overheidssector zijn altijd op zoek naar ervaren projectmanagers die hun projecten tot een succes maken. Voor jou blijft het werk uitdagend, omdat verschillende opdrachten voor de afwisseling zorgen die jij nodig hebt. Na afloop van een project gaan we samen op zoek naar een passend nieuwe uitdaging en op die manier blijf je bouwen aan je cv. Naast het delen van jouw kennis zul je worden verrijkt met die van je collega’s van Brunel, die je ontmoet tijdens één van de borrels. Ook werk je bij ons aan je eigen ontwikkeling tijdens het volgen van trainingen, bijvoorbeeld: stap in de spanning of persoonlijk leiderschap.

About you

Als Projectleider Bouw en Infra neem jij de volgende kwaliteiten mee:
 • Een afgeronde, technische hbo-opleiding
 • Ervaring binnen de Bouw en Infra
 • Stressbestendigheid en verantwoordelijkheidsgevoel

What we offer

Bij Brunel verdien je altijd het salaris dat bij je ervaring past. Naast een goed inkomen biedt Brunel ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Met ons flexibele arbeidsvoorwaardenpakket kies je altijd de voordelen die voor jou belangrijk zijn. Hierbij kun je denken aan korting op sport en cultuur of op (zorg)verzekeringen. Bij de overgang naar een nieuw project ben je bij ons altijd verzekerd van een inkomen, en over de toekomst hoef je je bij ons ook geen zorgen te maken dankzij onze goede pensioenregeling.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance & Risk, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 14.500 collega’s in 44 landen. Engineering bij Brunel betekent werken aan de aanleg van de Tweede Maasvlakte, high tech computerchips ontwikkelen en het bouwen van een zeesluis. Het echte werk dus, in de branches Industrie, High Tech, Marine & Energy, en Bouw & Infra. Zet jij de stap naar Brunel? Dan zorgen wij dat jij je ambities kunt waarmaken bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.

Summary

 • Publication: PUB290800
 • Location: Groningen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Tuesday, February 16, 2021
Apply now

Feel free to contact

NO

Naomi Oving

Account manager Brunel Netherlands Groningen

06 57 13 56 40

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectleider Bouw en Infra - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to