Projectingenieur – Tekenaar Architectonisch Beton

West-Vlaanderen - Belgium - Infrastructure - Building & Construction - Engineering & Design - Professional Bachelor

Brunel is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in consultancy op het gebied van engineering en informatica. Als expert in ons vakgebied, is het onze missie om de juiste projecten voor onze consultants te vinden op basis van hun vaardigheden, interesses en ambities. Bovendien begeleidt Brunel haar consultants in hun professionele evolutie op basis van uitdagende projecten en opleidingen.

Feel free to contact

Celien Deltombe, Account manager

Apply now

About this role

Als projectingenieur-tekenaar sta je in voor de communicatie met klanten, onderaannemers en leveranciers, je neemt ook deel aan werfvergaderingen. Het coördineren en organiseren van verschillende activiteiten binnen het project naargelang de prioriteiten en noden van de klant, geeft jou voldoening. Je beheert de uitvoeringsdossiers van betonelementen, deze bestudeer je grondig om vervolgens op zoek te gaan naar de geschikte oplossing die prefabricatie en montage mogelijk maakt. De projectingenieur-tekenaar houdt er van om aan de hand van het tekenprogramma Tekla, prefabelementen te modelleren, hierna werk je deze productieplannen uit. Als de plannen zijn goedgekeurd, volg je het verdere verloop van het dossier op.

About you

De projectingenieur-tekenaar streeft naar kwalitatief en nauwkeurig werken. Je neemt initiatief en bent in staat je werk zelf te organiseren en te plannen, dit in combinatie met sterke communicatievaardigheden. Je hebt een bouwkundig diploma (industrieel ingenieur) op zak, enige ervaring met Tekla is een pluspunt.

What we offer

We vragen veel van je, maar het allerbelangrijkst is dat je de drive hebt om beter te worden in je vak. Brunel zet namelijk in op groei! Voel je aan dat je nood hebt aan opleiding in je vakgebied? Dan voorzien wij dit met alle plezier. Verder krijg je natuurlijk ook een aangenaam salarispakket met onder andere een marktconform loon, groepsverzekering, etc. Daarnaast organiseren wij ook tal van groepsevenementen zodat jij je volledig thuis voelt bij Brunel.

Summary

 • Publication: PUB276966
 • Location: West-Vlaanderen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, September 27, 2020
Apply now

Feel free to contact

CD

Celien Deltombe

Account manager Brunel Belgium Mechelen

+32 (0)15 27 33 33

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectingenieur – Tekenaar Architectonisch Beton - West-Vlaanderen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to