Projectcoördinator projectontwikkeling

Brussel - Brussel - Belgium - Infrastructure - Building & Construction - Construction & Commissioning - Professional Bachelor

Momenteel zijn er in België meer dan 200 Brunel consultants aan de slag op projecten bij onze klanten in de IT, Industrie en Life Sciences. Door de toenemende vraag aan specialisten zijn wij nog op zoek naar extra experten om zich aan de te sluiten bij ons Brunel team.

Feel free to contact

Jana Corbeel, Account manager

Apply now

About this role

Zo start je bij je eerste project bij een klant die veel belang hecht aan de ontwikkeling van de projecten. Dit kan van aankoop grond tot start uitvoering. Je staat in voor verschillende taken: aanvraag van studies aanleunend bij aankoop; maken van volumestudies; coördinatie van de externe teams (Architect, ingenieurs, …); opvolging dossiers bij de steden en gemeenten tot het bekomen van de nodige vergunningen; opmaak verkoopdossier.

About you

Je genoot een hogere technische opleiding (Architect of interieurarchitect) met minimum 5 jaar ervaring. Als Projectcoördinator projectontwikkeling heb je een groot organisatietalent met een grote mate van coördinatie. Je bent commercieel ingesteld waarbij jezelf op communicatief vlak zeer goed kan uitdrukken. Je hebt uiteraard een sterk technisch inzicht en denkt probleemoplossend zonder oog te verliezen voor het beoogde rendement.Je hebt kennis van relevante software (office, V

Worden als pluspunt ervaren:

 • Perfect tweetalig NL/FR
 • Zeer flexibel

What we offer

Als je deel wordt van de Brunel-familie krijg je van ons een vast contract van onbepaalde duur, een marktconform loon en een firmawagen. Daarna ga je dit eerste project ondersteunen. Het spreekt vanzelf dat Brunel je begeleidt tijdens dit project zodat deze nieuwe stap in jouw carrière even plezierig als lonend wordt. Maar we gaan verder.... we zorgen ervoor dat er na afloop van dit eerste project een nieuwe boeiende uitdaging voor je klaarstaat. Bij Brunel kom je niet voor een opdracht maar voor een carrière!

About us

Brunel is een internationaal bedrijf met een jarenlange succesvolle geschiedenis in projectsourcing binnen de vakgebieden Engineering, ICT en Life Sciences.

Omwille van onze ijzersterke reputatie en bewezen expertise heeft Brunel de vraag gekregen of wij onze klant kunnen ondersteunen met de inzet van een projectcoördinator. Is dit een opdracht voor jou?

Summary

 • Publication: PUB253056
 • Location: Brussel
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Tuesday, March 24, 2020
Apply now

Feel free to contact

JC

Jana Corbeel

Account manager Brunel Belgium Mechelen

+32 (0)15 27 33 33

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectcoördinator projectontwikkeling - Brussel

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to