Project Ingenieur

Antwerpen - Belgium - Infrastructure - Building & Construction - Construction & Commissioning - Academic Bachelor

Feel free to contact

Afroditi Theodoridis, Account manager

Apply now

About this role

Als projectingenieur neem je de verantwoordelijkheid voor een project op, zodra het initiële verkoopsproces is afgerond. Je staat in voor het ontwerp (profiel, wapening, oplegging, verbindingen met structuur) en berekening van sterkte en stabiliteit. Je maakt deze gegevens over aan de tekenkamer en begeleidt de tekenaars bij eventuele vragen of problemen. De coördinatie van het project wordt ook jouw verantwoordelijkheid. Je bewaakt de haalbaarheid van de afspraken en houdt deadlines bewust in de gaten. Voor klanten ben je een technisch expert, die beloftes nakomt en tijdig communiceert over mogelijke wijzigingen. Je neemt deel aan werfvergaderingen om op de hoogte te blijven en alle betrokken partijen te informeren.
Ook intern behoud je voldoende overzicht: je stemt de activiteiten van de tekenzaal, planning-, fabricatie- en montage-afdelingen efficiënt op elkaar af en profileert je als een technische problem-solver. De administratieve afhandeling van een project, neem je eveneens voor je rekening. De projectingenieur onderhoudt nauw de contacten met de verschillende partijen.

About you

De projectingenieur beschikt over een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde. Je hebt een goede kennis van stabiliteits- en betonberekeningen. Een eerste werkervaring in een studiebureau en ervaring in betonberekening is een pluspunt! Verder ben je asertief, klantgericht, stressbestendig ingesteld. Daarnaast beschik je over een basiskennis AutoCad en kan je vlot overweg met Excel en Word. Je kan je vlot uitdrukken in het Frans en Engels.

What we offer

We vragen veel van je, maar het allerbelangrijkst is dat je de drive hebt om beter te worden in je vak. Brunel zet namelijk in op groei! Voel je aan dat je nood hebt aan opleiding in je vakgebied? Dan voorzien wij dit met alle plezier. Verder krijg je natuurlijk ook een aangenaam salarispakket met onder andere een marktconform loon, groepsverzekering, etc. Daarnaast organiseren wij ook tal van groepsevenementen zodat jij je volledig thuis voelt bij Brunel.

Summary

 • Publication: PUB283097
 • Location: Antwerpen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Construction & Commissioning
 • Closing date: Saturday, November 28, 2020
Apply now

Feel free to contact

AT

Afroditi Theodoridis

Account manager Brunel Belgium Mechelen

+32 (0)15 27 33 33

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Project Ingenieur - Antwerpen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to