Project Engineer E&I

Noord Holland - Netherlands - Life Sciences & Health Care - Pharmaceutical - Medical - Academic Bachelor

Leid jij interne technische projecten van onze klant naar een groot succes? En ben je werkzaam als project engineer/project coördinator of technisch projectleider en op zoek naar een uitdagende nieuwe job? Lees dan snel verder. Het betreft een vaste functie, geen project.

Feel free to contact

Imre Heezen, Account manager

Apply now

About this role

Als project engineer E&I voer je technische verbeter- en aanpassingsprojecten uit aan bestaande productiefaciliteiten. Je bent verantwoordelijk voor en betrokken bij het gehele proces: van projectidee tot en met de overdracht aan de interne organisatie. Wat het leuk maakt, is dat de projecten die je uitvoert divers zijn qua omvang en complexiteit. Het komt voor dat je projecten zelfstandig begeleidt en een andere keer werk je samen in een projectteam vanuit het interne projectenbureau van het bedrijf. Voor het succesvol uitvoeren van de projecten werk je samen met de verantwoordelijken binnen de productiefaciliteiten, experts uit overige bedrijfsonderdelen en externe leveranciers. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ‘engagen’ van de diverse stakeholders om je project tot een succesvol einde te brengen!

About you

Voor deze uitdagende rol vragen wij het volgende van een kandidaat:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting elektrotechniek
 • Je bent het gewend om in een omgeving te werken waar veiligheid hoog in het vaandel staat
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol als Project Engineer/coördinator in de industriesector of binnen de sector olie & gas
 • Ervaring met procesautomatisering en sensortechniek
 • Je beweegt je gemakkelijk tussen groepen mensen op diverse communicatieniveaus
 • Kerneigenschappen van jou zijn: accuratesse, improviseren en oplossingsgericht
 • Je woont in de regio Noord-Holland

What we offer

Als Project Engineer E&I gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Het bedrijf waar je gaat werken betreft een continu producerende omgeving waar zo'n 600 man werkzaam zijn. Zij leveren hun eindproduct met name aan de medische industrie en werken samen met verschillende instanties om projecten tot een goed einde te brengen. Denk hierbij aan de gezondheidszorg, de energiemarkt, de industrie, overheden en de wetenschap.

Summary

 • Publication: PUB292702
 • Location: Noord Holland
 • Market: Life Sciences & Health Care
 • Hours per week: 40
 • Branche: Pharmaceutical
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Medical
 • Closing date: Thursday, March 11, 2021
Apply now

Feel free to contact

IH

Imre Heezen

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 1572

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Project Engineer E&I - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to