Product Owner

Schiphol-Rijk - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Is verandering jou op het lijf geschreven? En voel jij je verantwoordelijk voor het behalen van resultaat waarbij je stakeholdermanagement toepast om deze resultaten te bereiken? Brunel is voor meerdere opdrachtgevers op zoek naar Product Owners die opereren op het snijvlak van Business & IT!

Feel free to contact

Emmy Horsch, Account manager

Apply now

About this role

Als Product Owner vertegenwoordig je de klant binnen het Scrumteam. Je zorgt ervoor dat het Scrumteam met de juiste visie naar het project kijkt. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de User Stories en je prioriteert deze in een Product Backlog. Dit is een doorlopend proces en is succesvol wanneer er zeer regelmatige afstemming is tussen Product Owner en de verschillende stakeholders binnen de organisatie.

Bij die afstemming zijn missie, visie en valuedrivers bepalend. Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het succes van het product en het maximaliseren van de Return On Investment (ROI). Jij bepaalt welk product gebouwd wordt en waar de prioriteiten liggen. Je zorgt ervoor dat je team zijn werk kan doen en dat er geen verstoring is. De Product Owner heeft dus het stuur in handen en is voor veel stakeholders het eerste aanspreekpunt. Een goed functionerende Product Owner is essentieel voor het succes van het project.

About you

 • Afgeronde hbo-/wo-studie
 • Aantoonbare ervaring in de rol van Product Owner bij grote Enterprise-organisaties
 • Aantoonbare ervaring met stakeholder management
 • Werkervaring binnen IT
 • Communicatief vaardig, organisatiesensitief en analytisch

What we offer

Als Product Owner gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door Brunel begeleid door je eigen Consultant en profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel op deze manier niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance & Risk, Marketing & Communicatie, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 14.000 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Liever morgen dan volgende week? Solliciteer vandaag!

Summary

 • Publication: PUB281228
 • Location: Schiphol-Rijk
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Software Development & Application Management
 • Closing date: Monday, November 9, 2020
Apply now

Feel free to contact

EH

Emmy Horsch

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 22 36 54 84

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Product Owner - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to