Procesmanager Telecom

Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Professional Bachelor

Ben jij een ervaren Procesmanager en toe aan een volgende stap in je carrière? Vind jij het interessant om binnen verschillende grote organisaties te werken in de telecombranche, lees dan nu verder...

Feel free to contact

Lieke Kasper, Account manager

Apply now

About this role

Voor een van onze telecom-opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Procesmanager. Als Procesmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van omvangrijke processen. Door nauwe samenwerking met key stakeholders en procesteamleden, ben je in staat het gehele proces te overzien.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met bedrijfsbrede, omvangrijke processen op het gebied van IT binnen de telecomsector. Je fungeert als schakel tussen beleid en uitvoering en voorziet het management van organisatieadvies. Binnen deze functie werk je aan de ontwikkeling van verbeteringen aan processen en ben je het eerste aanspreekpunt voor alle operationele vragen over kwaliteit en voortgang voor zowel interne als externe processen. Je adviseert de directie over de voortgang van projecten en offertes.

Hiernaast begeleid en coach je de medewerkers die betrokken zijn bij het verbetertraject. Dankzij jouw achtergrond in en kennis van IT in de telecomsector kun je het ICT-team aansturen en adviseren. Op dagelijkse basis monitor je de voortgang van het project op doelstelling, tijdlijn, kwaliteit en budget!

About you

 • Hbo-/wo-werk- en -denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Procesmanager
 • Aantoonbare ervaring met het managen van processen in samenwerking met key stakeholders en projectteamleden
 • Werkervaring als Procesmanager binnen de Telecomsector is een must
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met onder andere Scrum, Prince2, ITIL v3 en Lean (certificering gewenst)
 • Goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels

What we offer

Als Procesmanager gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen.

Je profiteert bij ons van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied.

Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wil aankopen. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance & Risk, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 14.500 medewerkers. Brunel IT zet op flexibele of permanente basis hoogwaardige kennis en capaciteit in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot-MKB. Kortom, organisaties met een grote gebruikersomgeving en interessante projecten. Brunel biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. Je kunt hierbij denken aan het behalen van belangrijke en relevante certificaten. Hier werk van maken? Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB273939
 • Location: Noord Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Wednesday, December 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

LK

Lieke Kasper

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

06-23100936

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Procesmanager Telecom - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to