Planontwikkelaar Nieuwbouw

Zuid Holland - Netherlands - Infrastructure - Building & Construction - Project Management & Services - Professional Bachelor

In samenwerking met één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Planontwikkelaar Nieuwbouw die er klaar voor is 'next level' te gaan in zijn vakgebied. Toe aan een nieuwe prikkel of gewoon nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Feel free to contact

Jorian Hak, Account manager

Apply now

About this role

Je werkt resultaatgericht samen in teams met co-makers met als doel het bouwtechnische deel van onze projecten succesvol tot stand te brengen. Je hebt je aandeel in de technische uitwerking en doet dit met een proactieve en initiërende houding. Je hebt als ‘bruggenbouwer’ begrip voor de belangen van alle betrokken partijen en weet deze te verbinden om daarmee de afgesproken doelstellingen te behalen. Jij bent de ondernemer binnen de onderneming.
Als procesleider ben je vanaf de initiatieffase bij het ontwikkeltraject betrokken en verantwoordelijk voor de voortgang, de engineering en de financiële haalbaarheid van projecten. Je zorgt voor een tijdige vergunningsverstrekking en gunning van de opdracht aan ERA Contour. Je hebt contacten met onze opdrachtgevers en extern betrokkenen over de ins- en outs qua wensen. Je inventariseert omgevingsfactoren, schakelt - waar nodig - externe adviseurs in en adviseert met betrekking tot de constructie- en materiaalkeuzes.

About you

Om van dit project een succesvolle te maken, zijn wij op zoek naar iemand met de volgende achtergrond:

 • Jij bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde, Bouwtechnische bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • En hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een ontwikkelende bouwer, met de technische uitwerking van woningbouwprojecten
 • Jij bent proactief, hebt een scherp analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en bent een echte teamspeler
 • En kunt doortastend zijn en beslissingen nemen
 • Jij weet problemen creatief op te lossen
 • En bent (bouw)kostenbewust
 • Jij kunt je goed inleven in anderen
 • Jij en werken volgens BIM gaan uitstekend samen

What we offer

Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan als Planontwikkelaar Nieuwbouw voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject begeleid door je eigen Brunel-Consultant en mag vanzelfsprekend rekenen op een mooi maandsalaris met bonusopportunity.
Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden (Bouw-CAO) bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.
Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. En omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen aankoopt. Je hebt bij Brunel dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Als Planontwikkelaar val je bij ons onder de afdeling Engineering, de eerste branche waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander. Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamer in Delft. We hebben tegenwoordig locaties over de hele wereld, en ons netwerk blijft maar groeien. Onze almaar ontwikkelende wereldeconomie vraagt namelijk om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in de bouwsector. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Summary

 • Publication: PUB290080
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building & Construction
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Project Management & Services
 • Closing date: Thursday, December 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

JH

Jorian Hak

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 6 82610827

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Planontwikkelaar Nieuwbouw - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to