Operational Riskmanager

Zuid Holland - Netherlands - Services - Finance - Risk Management - Professional Bachelor

Een dossier met risicovraagstukken belandt op je bureau. Je gaat er goed voor zitten; dit wordt een flinke klus. Je spit het dossier uitvoerig door, trekt je conclusies en stelt je rapportage op. Die rapportage vormt jouw basis voor je adviezen aan het management. Natuurlijk neem je daarin geen enkel risico: je bent Operational Riskmanager of niet. Ook zeker zijn van een carrière? Solliciteer.

Feel free to contact

Jelle de Jager, Account manager

Apply now

About this role

Als Operational Riskmanager binnen de afdeling riskmanagement vervul je een initiërende, coördinerende en adviserende rol. Voor de volgende (financiële) stap kijkt het hoger management namelijk steeds naar jou. Met risico’s op zich zijn ze bekend, maar jij weet hoe die risico’s in elkaar steken. Als Operational Riskmanager richt jij je tot in detail op operationeel risicomanagement. Jij weet exact hoe je het een aan het ander linkt op dat gebied. Onder andere dankzij self assessments en risk rapportages word je met de dag wijzer over de risico’s in het bedrijf. Langzaam maar zeker creëer je zo bovendien een hoger risicobewustzijn binnen de organisatie.

Uiteraard speelt regelgeving in jouw vak een essentiële rol. In opdracht van DNB (De Nederlandsche Bank), de (ECB) European Central Bank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zie jij daarom toe op strikte naleving van diverse vereisten. Zo draag je ook bij aan de ontwikkeling en implementatie van nieuw beleid. Deze veelzijdige manier van risicomanagement maakt dat het hogere management écht iets aan jou heeft; ze zien de positieve gevolgen er vanzelf uit voortrollen. En als dat geen bewijs van succes is…

About you

Het risicovakgebied heb je al zo’n twee jaar verkend. Je weet dus dat jouw antwoorden niet liggen in het volledig mijden van risico’s. Dat hoeft niet, want ook risico’s kunnen kansen bevatten. Die benut je zelfs optimaal, dankzij jouw:

 • Ervaring als Riskmanager of Riskconsultant in de financiële wereld
 • Uitgebreide kennis van interne auditprocessen en risk assessments
 • Kennis van wet- en regelgeving en standaarden (ERM/ORM) in de Finance sector
 • Ervaring met het ontwikkelen of implementeren van risk frameworks
 • Goede communicatie vaardigheden (ook in het Engels)

En heb je ervaring met/kennis van IFRS, Solvency 1, Solvency 2 of Basel? Dan is dat mooi meegenomen!

What we offer

Door risico’s weg te nemen voorkom je veel kritische gevolgen. Maar het kan ook anders: je kunt er ook grote voordelen door mislopen. Als Operational Riskmanager bij Brunel biedt jouw contract je daarom zekerheid én voordelen! Je kunt onder andere rekenen op:

 • Een fijn salaris dat je regelmatig kunt ophogen met diverse bonussen
 • Volledige toegang tot een insiders network in de financiële sector
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden op het gebied van riskmanagement
 • Personal career coaching door een vaste Brunel Finance & Risk-consultant
 • Een gunstige pensioenregeling en ruim voordeel op verzekeringen en sport

About us

Je kent Brunel als zakelijk dienstverlener; wereldwijd actief en gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met zo'n 14.500 collega’s in 44 landen.

Brunel Finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken onderhouden wij goede relaties met alle gerenommeerde financiële spelers in de branche, met wie we jou graag in contact brengen. Onze kernwaarden zijn terug te zien in onze deelname aan en sponsoring van de Volvo Ocean Race: ambition, teamwork and operational excellence. Vandaar ook ons motto: Navigate The Future. Herkenbaar? Welkom aan boord!

Summary

 • Publication: PUB279461
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • Hours per week: 36
 • Branche: Finance
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Risk Management
 • Closing date: Sunday, November 29, 2020
Apply now

Feel free to contact

JJ

Jelle de Jager

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

0620022470

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Operational Riskmanager - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to