Netwerk Specialist CCNA/CCNP

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Courses

Ben jij een ambitieuze en ervaren netwerk engineer in omgeving Haarlem/Amsterdam? Vind jij de spanning tussen projecten en beheer uitdagend en weet jij hier goed mee om te gaan? Hecht je veel waarde aan opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden? Dan is deze functie wellicht ideaal voor jou!

Feel free to contact

Lin van der Veldt, Account manager

Apply now

About this role

Als netwerk engineer bij Brunel IT word je gedetacheerd aan een van onze klanten, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband op het kantoor bij de klant werkt.

In jouw functie ben je als specialist verantwoordelijk voor het zelfstandig configureren, installeren, troubleshooten, onderhouden en beheren van netwerken, exchange, routers/firewalls, switches en applicaties. Je lost complexe incidenten op middels het ITIL-proces en neemt initiatief om interne en externe partijen aan te sturen. Je draagt zorg voor de beveiliging van het netwerk en de systemen. Ten slotte adviseer je op gebied van procesverbetering en initieert de implementatie daarvan.

About you

Jij:

 • Hebt een bbo-of hbo-diploma
 • Hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Beschikt over CCNA- certificering (CCNP- certificaat is een pre, geen vereiste)
 • Hebt kennis van LAN, WLAN en Security

  Kennis
 • Beschikt over ervaring met Windows / Linux
 • Bent bekend met de gangbare netwerk- en routeringsprotocollen
 • Hebt bij voorkeur ervaring met scripting
 • Bent zelfstandig, analytisch, resultaat- en klantgericht, stressbestendig en flexibel
 • Je communiceert net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands
 • Je bent in het bezit van een rijdbewijs B

What we offer

Gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel, waarbij je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bieden we je diverse opleidingsmogelijkheden zodat jij je verder kunt ontwikkelen in de breedte én in de diepte, om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid.

Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met meer dan 10.000 medewerkers.

W

erken bij Brunel biedt jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij de grote telecompartijen van Nederland. Hiervoor levert Brunel IT gespecialiseerde ICT’ers met kennis en ervaring waar de klant dit nodig heeft. Daarnaast biedt Brunel de mogelijkheid voor een persoonlijk ontwikkeltraject in de vorm van Training, Advies en Project Realisatie. Hierbij kan gedacht worden aan het behalen van relevante certificaten op het gebied van netwerken (o.a. CCNA, CCNP, CCIE, CCDA).

Summary

 • Publication: PUB254521
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Courses
 • Area of expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Monday, April 5, 2021
Apply now

Feel free to contact

LV

Lin van der Veldt

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 83 29 95 26

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Netwerk Specialist CCNA/CCNP - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to