Montageleider E

Vianen - Utrecht - Netherlands - Infrastructure - Building Facilities & HVAC - Operations & Maintenance - Professional Bachelor

Heb jij altijd al een passie voor installatietechniek gehad, ben je creatief en daarnaast toe aan een nieuwe, verfrissende uitdaging op een interessant project? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Brunel zijn wij namelijk op zoek naar een Montageleider E. Lees snel verder!

Feel free to contact

Gijs Borkes, Account manager

Apply now

About this role

Als Montageleider E fungeer je als rechterhand van de projectleider, waarbij je de actieve schakel bent tussen uitvoering, projectleiding en klant. Je ziet er samen met de projectleider op toe dat Elektrotechnische projecten worden uitgevoerd conform afspraak. Je draagt zorg voor een optimale inzet van medewerkers en levert gevraagd en ongevraagd ondersteuning aan uitvoering en intern bedrijfsbureau.

Het is aan jou om te zorgen voor een tijdige en correcte materiaalvoorziening, correcte voortgang dagelijkse werkzaamheden, je behandelt offertes, calamiteiten, en meer- en minderwerk. Daarnaast schakel jij met onderaannemers, manage je de werkbonnenstroom en informeer je de projectleider tijdig en frequent over de voortgang van zaken. Ten slotte ben je in staat om te anticiperen op technische, organisatorische en personele zaken binnen jouw aandachtsgebied.

About you

Om als Montageleider E aan de slag te kunnen gaan, herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Minimaal een mbo-niveau 4 opleiding of hbo-opleiding Elektrotechniek/Installatietechniek
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in multidisciplinaire utiliteitsprojecten
 • Ervaring in het werken met BIM-protocollen en LEAN bouwen
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat

What we offer

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 13.000 collega’s vanuit zo'n 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden.

Met jouw specialisme, talent en ambitie pas je als Montageleider E perfect bij Brunel. We verwelkomen je dan ook graag in onze organisatie, zodat we je kunnen voorstellen aan top 100-bedrijven en/of regionale organisaties. Hier laat je zien wat je kunt: tijdens uitdagende projecten, met de zekerheid van een vast contract, goede begeleiding en grenzeloze mogelijkheden. Mogelijkheden om jezelf binnen Engineering verder te ontwikkelen, samen te werken met andere vakspecialisten en door te groeien. Nationaal en internationaal: the sky is the limit.


About us

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in grote en complexe projecten. Op de werkfleer heerst een informele, prettige werkomgeving waarin zelfstandigheid en initiatief gestimuleerd worden. Ook zul je merken dat de sfeer collegiaal is, en dat is mooi. Want op deze manier is onze opdrachtgever in staat om installaties te bouwen die hun klanten optimaal comfort, veiligheid, duurzaamheid en een gezond binnenklimaat opleveren. Hieraan bijdragen? Solliciteer!

Summary

 • Publication: PUB266874
 • Location: Vianen
 • Market: Infrastructure
 • Hours per week: 40
 • Branche: Building Facilities & HVAC
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Friday, October 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

GB

Gijs Borkes

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7412

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Montageleider E - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to