Medewerker Klantcontact

Amersfoort - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Heeft iemand die onvoldoende krediet krijgt bij de bank pech? Niet altijd. Je ziet het misschien wel om je heen, hoe lastig het is om te lenen als je niet binnen de kaders past. Als starter met een gering budget, bijvoorbeeld. Deze financiële stichting maakt daar een einde aan. En jij als Medewerker KCC brengt klanten vaak dat goede nieuws. Mensen aan hun droomhuis helpen? Solliciteer!

Feel free to contact

Chris Blankestijn, Account manager

Apply now

About this role

Bij deze stichting gaat het er net iets anders aan toe dan bij de meeste kredietverstrekkers. Juist de groepen die bij reguliere instituten buiten de boot vallen krijgen hier (extra) kansen. Alleenstaande starters met weinig vermogen, ouderen die langer thuis willen wonen, scale-up runners die willen verduurzamen… De klanten die jij spreekt komen vanuit alle hoeken, maar hebben altijd één ding gemeen: ze hebben jou nodig.

Als Medewerker KCC behandel jij vraagstukken van allerlei soorten klanten. Je voert gerichte gesprekken waarmee je iemands financiële situatie zo goed mogelijk in kaart brengt. Dat de stichting bijzondere doelgroepen helpt betekent immers niet dat alles hier maar kan en mag. Ook deze organisatie let uiteraard op risico’s, houdt zich aan de regelgeving en moet financieel gezond zijn.

About you

Je staat aan het begin van je financiële carrière, alles is nog mogelijk. Je Wft’s behalen, complexe klantgesprekken voeren, eindverantwoordelijke worden… Oké, we lopen wat op de zaken vooruit. Voor je daaraan begint is het belangrijk dat je dit meeneemt naar onze opdrachtgever:

 • Afgeronde hbo opleiding
 • De drive om je (team)targets steeds weer te overstijgen
 • Een sterke overtuigingskracht en een goed luisterend oor
 • Ervaring in een functie met veel klantcontact – stages tellen ook

What we offer

Misschien sta je al te popelen om je Wft-certificaten te behalen, misschien heb je er al een paar op zak. Hoe dan ook, reken erop dat je bij Brunel volop werkt aan je ontwikkeling. Zo krijg je een opleidingsbudget waarmee je vakkennis opdoet en certificaten behaalt, en volg je soft-skill trainingen naar keuze op onze kosten. Daarnaast krijg je:

 • Een startsalaris tot € 2.500,- (afhankelijk van je ervaring) en diverse bonuskansen
 • Reiskostenvergoeding, korting op verzekeringen en een gunstige pensioenregeling
 • Minimaal 26 vakantiedagen op basis van 40 uur – meer dagen bijkopen kan altijd
 • Toegang tot kennissessies, interactives, meet-ups, (netwerk)borrels en feesten

About us

Het is geen bank, het is geen overheid, wat is het wel? Onze opdrachtgever zit er zo ongeveer tussenin. Deze onafhankelijke stichting zet zich in voor duurzame financieringen met een sterke maatschappelijke visie. De stichting verstrekt verschillende leningen op het gebied van wonen. Een starterslening van deze organisatie kan iemand bijvoorbeeld nét helpen dat ene droomhuis te kopen. En de aanschaf van zonnepanelen kan met een verduurzamingslening ineens realiteit worden. Maatschappelijke waarde, daar gaat het onze opdrachtgever om. Deze stichting streeft ernaar om comfortabel wonen voor iedereen mogelijk te maken. Als je het ons vraagt is de organisatie daar in elk geval goed mee op weg! Ze nóg verder op weg helpen? Solliciteer nu.

Summary

 • Publication: PUB279751
 • Location: Amersfoort
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Banking
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Thursday, October 29, 2020
Apply now

Feel free to contact

CB

Chris Blankestijn

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 20 312 5931

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Medewerker Klantcontact - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to