Medewerker Bijzonder Beheer

Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

De Hypothekenmarkt is momenteel booming. De huizenprijzen blijven stijgen, terwijl we verder in een periode zitten waarin niet iedereen zeker is van zijn/haar baan vanwege de gezondheidscrisis. Helaas hoort daar ook bij dat mensen in een vervelende situatie belanden en hun rekeningen niet meer kunnen betalen. Beschik jij over inlevingsvermogen? Ben jij bereidt samen met de klant tot de best passende opleiding te komen? Heb jij ervaring met schuldhulp of met achterstandenbeheer? Dan zoeken we jou!

Feel free to contact

Elwin de Jong, Account manager

Apply now

About this role

Je gaat aan de slag op een afdeling die onderdeel is van Debiteurenbeheer. Het is een dynamische afdeling die continu in beweging is. In deze fase van het proces wordt door middel van persoonlijk contact met de klant zoveel mogelijk informatie verkregen over de oorzaak van de achterstand. Op basis hiervan kom je samen met de klant tot een passende oplossing. Hierbij is het cruciaal om vanaf het begin op basis van vertrouwen contact te hebben met de klant; zo kunnen we samen met de klant voorkomen dat de achterstand nog verder oploopt.

In deze rol zorg jij voor een goede afhandeling van alle binnenkomende telefoontjes van klanten die bij ons een hypotheek of consumptieve lening hebben. Behalve het aannemen van de telefoon, wordt er ook van je verwacht dat je klanten zelf actief benadert. Geen klantsituatie is hetzelfde dus het is belangrijk om de oorzaak van de achterstand te achterhalen. Je bespreekt de situatie met de klant en je past motiverende gesprekstechnieken toe. Je durft door te vragen en analyseert de situatie van de klant.

Je weet ook de (verborgen) schuldsituaties en financiële problematiek van de klanten te achterhalen. Je herkent patronen in gedrag en durft de consequenties van keuzes bespreekbaar te maken. Je combineert inlevingsvermogen en geduld met een zakelijke blik om samen met de klant tot een duurzame oplossing te komen. Mensen zelf laten nadenken geeft immers meestal de grootste kans op een structurele oplossing. Die kan bestaan uit een betaalregeling of een meer uitgebreide oplossing voor specifieke gevallen.

Binnen de bestaande richtlijnen wordt er een beroep gedaan op je eigen inschattingsvermogen. Klanten voelen zich door jou gesteund maar in je communicatie ben je ook duidelijk. Juist in deze fase zijn heldere afspraken en inzicht in de situatie van de klant ontzettend belangrijk.

About you

Noodzakelijke vereisten voor deze uitdagende functie:

 • Hbo- werk- en -denkniveau;
 • Het Wft Basis-diploma (mooi meegenomen als je Wft Hypothecair/Consumptief ook al hebt);
 • Minimaal 6 maanden ervaring met het (telefonisch) klantcontact in het (hypothecair en/of consumptief) achterstandsbeheer;
 • Goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels.

Wie ben jij als persoon?

 • Je bent oplossingsgericht en hebt uitstekende vaardigheden in empathische gespreksvoering;
 • Je bent een professional die met weerstand om kan gaan in gesprekken en dit weet om te buigen naar samenwerking;
 • Je bent een teamplayer en vind het ontvangen (en geven) van feedback belangrijk om verder te komen;
 • Je bent proactief en staat open voor veranderingen en doet ook verbetervoorstellen;
 • Je werkt nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk;
 • Je hebt een flexibele werkhouding en kan goed omgaan met hectiek.

What we offer

Als Medewerker Bijzonder Beheer word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel-consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carriérepad en we ondersteunen dat door je toegang te geven tot vakgerichte opleidingen en cursussen. Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een marktconform salaris
  Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten en soft skill-trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R-Community.

About us

Brunel ken je als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wereldwijd zijn wij actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Brunellers maken het verschil bij onze opdrachtgevers, of dit nou een lokaal bedrijf is of een bekende multinational. Vinden wij logisch, want wij geloven dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Van talent naar carrière, zo werkt dat bij Brunel. Meer weten? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Publication: PUB329829
 • Location: Netherlands
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, February 27, 2022
Apply now

Feel free to contact

EJ

Elwin de Jong

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 20 57 35 10

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Medewerker Bijzonder Beheer - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to