Letselschadebehandelaar

Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Health - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Soms zelfs met letsel tot gevolg. Dat kan flinke impact hebben. Gelukkig sta jij als letselschadebehandelaar met raad een daad klaar om het ongemak en leed bij slachtoffers zoveel mogelijk weg te nemen.

Feel free to contact

Lars de Geus, Account manager

Apply now

About this role

Je draait al een tijdje mee als lestelschadebehandelaar en wil graag de volgende stap maken. Want het zo goed mogelijk beoordelen en verwerken letselschadegevallen daar krijg jij pas echt energie van. Ook onderhoud je graag contact met klanten en andere betrokken partijen en beoordeel je de dekking en aansprakelijkheid. Verder bewaak je het proces, elke case is natuurlijk net even anders maar jouw uiteindelijke doel is telkens hetzelfde: het regelen van de schade met als uitgangspunt een optimaal herstelproces van klant.

About you

Dat in deze functie een groot empathisch vermogen belangrijk is hoeven we jou niet te vertellen. Je hebt immers al minimaal twee jaar ervaring als letselschadebehandelaar en voelt je er helemaal in thuis. Daarnaast herken jij je in onderstaande punten

 • Je hebt een hbo-diploma in bezit
 • Daarnaast heb je je vakkennis uitgebreid met de Wft-certificaten Basis en Schade of hebt zelfs al vijf jaar ervaring als schadebehandelaar.
 • Je bezit kennis op het gebied van letselschade
 • Je bent ondernemend en wil nóg beter worden in wat je doet
 • Heb je de opleiding licht letsel al afgerond? Dan is dat een pré

What we offer

Terwijl jij je over verschillende letselschade gevallen ontfermt, zorgen wij goed voor jou. Je weet wat je waard bent. Veel, en dat beseffen wij ons ook. Als Letselschadebehandelaar bij Brunel kom je daarom officieel bij ons in dienst, waar je ook via ons aan de slag gaat. Ook als je eenmaal aan boord bent hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat we precies jouw wensen en kansen kennen. Daarom kan je bij ons rekenen op een vaste consultant van Brunel. Daarnaast bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris mét bonuskansen
 • Korting op verschillende verzekeringen, voordeel op de sportschool, het theater en de bioscoop en nog meer!

Klinkt dit allemaal interessant? Dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet!

About us

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We zijn actief binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met zo’n 14.500 collega’s vanuit 44 landen.

We doen dit met focus, want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden. We weten dus waar we mee bezig zijn en hoe we jou kunnen laten groeien. Waar wij ons elke dag voor inzetten is dat de kennis van jou als specialist tot zijn recht komt binnen het juiste vakgebied, bij de juiste opdrachtgever of diens klant.

Ook al werk je bij een van onze opdrachtgevers; je komt bij Brunel in dienst! Wij hebben volwaardige partnerships met al onze opdrachtgevers. Hier laat jij zien wat je in huis hebt, en je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen en om samen te werken met andere vakspecialisten. Wat zeg je ervan, is het tijd voor een career move? Wij maken graag kennis met je!

Summary

 • Publication: PUB279132
 • Location: Noord Holland
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Health
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Wednesday, December 30, 2020
Apply now

Feel free to contact

LG

Lars de Geus

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 82 14 29 38

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Letselschadebehandelaar - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to