Legal Counsel regio Rotterdam

Netherlands - Services - Legal - Civil Law - Academic Master

Juridische vraagstukken, daar hou jij van. Zeker als die vragen van onze opdrachtgevers komen. Want zolang jij jouw expertise kunt inzetten voor een ander, ben jij gelukkig. Bovendien hou je wel van een beetje uitdaging! En precies daarom is de functie van Legal Counsel in Rotterdam echt iets voor jou.

Feel free to contact

Paul Tan, Account manager

Apply now

About this role

Onze opdrachtgevers in Rotterdam hebben grootse plannen. Ze willen uitbreiden, hun diensten verbeteren, zich specifieker focussen op een bepaald deel van de markt… En ze hebben een specialist nodig die uitzoekt of hun dromen juridisch-technisch haalbaar zijn, met welke kleine lettertjes ze rekening moeten houden, aan welke regels ze zich in de toekomst moeten houden, hoe ze hun contracten moeten opstellen, hoe ze hun corporate housekeeping op orde houden, et cetera.

Ons netwerk aan klanten in de Maasstad is net zo gevarieerd als het soort vragen dat zij je stellen, maar daar kun jij wel mee overweg. Sterker nog, je vindt die afwisseling wel verfrissend. En je bent inmiddels ervaren genoeg om proactief te werk te gaan: het juridische probleem is nog niet half gesignaleerd, of jij hebt al een oplossing.

Als Legal Counsel is het belangrijk dat je goed bent in informatie vergaren én dat je belangrijke onderwerpen ook goed kunt overbrengen. Dat doe je niet alleen naar de partners toe, je wisselt ook informatie uit met jouw juridische collega’s van verschillende organisatieniveaus. Kortom, deze functie vraagt veel van je competenties!

About you

Onze partners moeten kunnen bouwen op jouw expertise, dus aantoonbare kennis van juridische zaken is uiteraard een vereiste. Daarom is het belangrijk dat je een afgeronde wo-opleiding hebt in het Nederlands Recht, met als master Bedrijfsrecht. Daarnaast heb je:

 • Op zijn minst 3 jaar ervaring als bedrijfsadvocaat of jurist
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Een goede beheersing van de Engelse taal
 • Het liefst ook kennis van een andere taal
 • Uitstekende presentatievaardigheden
 • Een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

What we offer

Als Legal Counsel ben je bij onze partners een van de weinigen die écht verstand heeft van juridische zaken. Toch sta je er nooit alleen voor, want bij Brunel krijg je een vaste coach die jou bijstaat waar het nodig is en regelmatig contact opneemt om jouw carrière te bespreken. En we bieden je alle kansen om jezelf te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Wil je specifieker onderlegd zijn op juridisch gebied? Wil je meer leren over verschillende presentatievormen? Of zoek je naar tools om je leiderschapskwaliteiten beter te benutten? Wat voor wensen je ook hebt, we integreren ze in jouw persoonlijk opleidingstraject.

Maar we bieden nog veel meer! Bij Brunel krijg je natuurlijk een fijn salaris, maar wist je dat je ook kans maakt op flinke bonussen? Daarnaast bieden we een goede pensioenregeling, kun je altijd meedoen aan sportieve of culturele uitjes en heb je recht op korting op individuele verzekeringen. En je hebt bij ons natuurlijk de zekerheid van een contract!

About us

Elke professional heeft recht op uitdagend werk en elk vooruitstrevend bedrijf verdient het om alleen met de beste mensen te werken. Vanuit dat idee startte Jan Brand meer dan veertig jaar geleden met Brunel, vanuit zijn zolderkamertje in Delft. Inmiddels zijn we flink gegroeid! We opereren nu vanuit 44 landen over de hele wereld, samen met 14.500 collega’s. Ons gevoel voor ambitie, dat vinden we ook terug in onze opdrachtgevers. Ze willen nóg groter worden, nóg sterker, nóg beter. Dat kan alleen als hun juridische zaken kloppen, dus ze zijn hard op zoek naar een professional op dit gebied. De bal ligt nu alleen nu bij jou. Word jij onze nieuwe Legal Counsel? Solliciteer dan direct!

Summary

 • Publication: PUB289937
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: Legal
 • Education level: Academic Master
 • Area of expertise: Civil Law
 • Closing date: Monday, February 8, 2021
Apply now

Feel free to contact

PT

Paul Tan

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 10 01 44 72

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Legal Counsel regio Rotterdam - Netherlands

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs