Lead Engineer E/I

Groningen - Groningen - Netherlands - Industry - Industrial Services - Engineering & Design - Academic Bachelor

Als Lead Engineer E/I ligt de coördinatie van het project bij jou. Tevens ben jij inhoudelijk betrokken; je bent eindverantwoordelijk voor het uiteindelijke ontwerp en zult waar nodig mee engineeren. Jouw technische kennis combineer jij moeiteloos met je mensenkennis.

Jij kunt mensen aansturen en coachen, maar bent ook in staat jezelf continu te blijven ontwikkelen. Als persoon, maar ook binnen projectmatige omgevingen. Jij kunt je daarnaast staande houden in verschillende, vaak dynamische, situaties.

Dekt bovenstaande omschrijving jouw persoon? Dan ben jij mogelijk de Lead Engineer E/I die wij zoeken!

Feel free to contact

Niels Boelens, Account manager

Apply now

About this role

Wij zijn continu op zoek naar mensen met ervaring in de wereld van Food, gas, chemie. Sustinabillity & strategy die zich verder willen ontwikkelen in deze markt. Je gaat bij een van onze opdrachtgevers in de Industrie aan de slag.

Jij zorgt ervoor dat een project van begin tot eind volgens wens wordt opgeleverd. Wij zijn altijd op zoek naar Lead Engineers E/I die aan de slag gaan binnen multidisciplinaire teams bij onze opdrachtgevers, zowel in binnen- als in buitenland.
Met jouw kennis en arbeidsethos zorg jij ervoor dat de klanten van onze opdrachtgevers zich geen zorgen hoeven te maken. Jij weet exact wat je moet doen en hoe jij vanuit jouw rol als Lead Engineer E/I waarde toevoegt voor je collega’s in hun verschillende rollen binnen het project. Jij kunt het projectteam aansturen, maar ook zelf mee werken door je ervaring als engineer. Daarnaast bewaak je de budgetten en houd je je bezig met het vergelijken en beoordelen van offertes.

About you

Jij hebt:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting
 • Ervaring als Engineer in de industrie
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Commercieel vaardig
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden
 • Een goed organiserend en coördinerend vermogen
 • Gevoel voor stakeholdermanagement
 • Affiniteit met de Food, gas, chemie, sustinabillity & strategy markt

What we offer

Wij zijn al zo’n 45 jaar actief in de arbeidsbemiddeling. We weten dus waar we mee bezig zijn en hoe we jou kunnen laten groeien. Je kunt rekenen op een goed salaris , diverse bonusmogelijkheden en jij geeft zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden vorm, evenals het vervolg van je carrière. Daarnaast zijn er kortingsopties op verzekeringen en interessante extra's wat betreft sport en cultuur.

About us

Waar wij ons elke dag voor inzetten is dat de kennis van jou als specialist tot zijn recht komt binnen het juiste vakgebied, bij de juiste opdrachtgever. Wij van Brunel zijn jouw volwaardige werkgever en met onze opdrachtgevers hebben we volwaardige partnerships. Met dit uitgangspunt kunnen we een circulair partnership met specialisten en klanten opbouwen. Om zo jouw carrière een boost te geven en deze samen nog verder vorm te geven. Uiteraard zijn we hiertoe beter in staat als we je goed kennen. Neem daarom gerust eens contact met ons op om kennis te maken. Ook als je eenmaal aan boord bent hebben we regelmatig contact met elkaar, zodat we precies jouw wensen en kansen kennen.

Klinkt dit allemaal interessant? Dan zien wij je sollicitatie heel graag tegemoet!

Summary

 • Publication: PUB286583
 • Location: Groningen
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Tuesday, June 29, 2021
Apply now

Feel free to contact

NB

Niels Boelens

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 6 12 86 96 16

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Lead Engineer E/I - Groningen

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to