Krediet Acceptant

Bunnik - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Back Office & Administrations - Professional Bachelor

Grote uitgaven zijn soms sneller nodig dan waar je tegenop kunt sparen. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing of de aanschaf van een nieuwe auto. Voor veel mensen is de mogelijkheid om hier geld voor te lenen dan ook de oplossing om alsnog te kunnen doen wat er gedaan moet worden. De afdeling Krediet Acceptatie houdt zich hier mee bezig. In een afwisselende omgeving ben jij diegene die als een spin in het web meedenkt met de klant. Administratief en communicatief sta je sterk in de schoenen en je durft beslissingen te nemen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij jezelf werken in een dynamisch team? Dan is de rol van Krediet acceptant wat voor jou!

Feel free to contact

Lotte de Bruin, Account manager

Apply now

About this role

In de rol als Krediet Acceptant ben jij verantwoordelijk voor het beoordelen en fiatteren van consumptief kredietaanvragen. Je hebt telefonisch contact met de intermediairs en bent een professionele sparringpartner. Je toetst de kredietaanvraag en het acceptatiekader van je opdrachtgever. Hierbij breng je offertes uit en motiveer je eventuele afwijzingen van aanvragen. Kortom, een leuke diverse functie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen op zowel communicatief als administratief vlak.

About you

Communiceren tussen verschillende partijen, collega’s en met klanten is een van je sterkere kanten. Met jouw servicegerichtheid en enthousiasme kan jij zorgen dat de klant tevreden is. Resultaatgericht en een positieve instelling is hiervoor belangrijk zodat je proactief zaken kan oppakken. Je functioneert op hbo- werk- en denkniveau en bent bereid om WFT Basis en WFT Consumptief krediet te behalen.

What we offer

Als Krediet Acceptant word je gedetacheerd bij Brunel. Dat betekent dat je kiest voor een stuk zekerheid. Je treedt bij ons in dienst en hebt gedurende je dienstverband jouw eigen Brunel-consultant die jouw carrière en ontwikkeling vooropstelt. Je kijkt samen met deze consultant naar de mogelijkheden binnen jouw carrière pad en we ondersteunen dat door je toegang te geven tot vakgerichte opleidingen en cursussen.

Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een opleidingsbudget voor onder meer Wft-certificaten;
 • De keuze uit diverse soft skill- trainingen;
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant;
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen;
 • Diverse events, korting op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot onze F&R-community.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, finance & Risk, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale groep met ruim 10.000 medewerkers.

Brunel finance & Risk is gespecialiseerd in het detacheren van vakspecialisten binnen de financiële dienstverlening. Dankzij onze medewerkers en onze manier van werken hebben wij een goede relatie met alle gerenommeerde financiële dienstverleners.

Summary

 • Publication: PUB324382
 • Location: Bunnik
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Back Office & Administrations
 • Closing date: Sunday, January 30, 2022
Apply now

Feel free to contact

LB

Lotte de Bruin

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 23 58 10 53

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Krediet Acceptant - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to