Klantenservice Medewerker Hypotheken ABN AMRO

Amersfoort - Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Mortgage - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Een enthousiast stel mailt jou over hun hypotheek. Ze hebben een huis gekocht en een hypotheek afgesloten, maar hebben nog wat vragen. Natuurlijk geef jij ze de benodigde informatie en voer je noodzakelijke berekeningen uit. Je stelt kritische vragen en stelt hierin de klant centraal. Als Klantenservice Medewerker Hypotheken kijk je toch vooral naar hun financiële situatie en behoeftes. Klinkt dat interessant? Dan zoekt een van onze grootste opdrachtgevers jou!

Feel free to contact

Rogier van den Hooff, Account manager

Apply now

About this role

Voor deze grote Nederlandse bank ben jij de eerste contactpersoon als het gaat om hypotheken. Klanten, jong en oud, kloppen dus bij jou aan voor informatie. Een hypotheek is een ingewikkeld product, de meesten hebben geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Jij brengt ze daar de nodige wijsheid over bij: je staat klanten telefonisch, per chat of e-mail te woord over hun hypotheek.

Je wil namelijk niet hebben dat iemand plotseling niet liquide blijkt, of het niet zo nauw neemt met betalingen. Daar valt natuurlijk niet altijd een peil op te trekken, maar wel kun je risico’s zoveel mogelijk terugdringen. Administratief werk valt als Klantenservice Medewerker Hypotheken overigens ook onder je taken. Net als het afhandelen van klachten. Kortom: een rol waar je enorm veel van leert!

About you

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en misschien zelfs al een aantal Wft’s* op zak. Wat je achtergrond ook is, affiniteit met de wondere wereld van hypotheken heb je sowieso. Ambitie is trouwens ook handig, want het vakgebied is altijd in beweging en dat betekent: doorgroei- en specialisatiemogelijkheden!

Verder ben je een goede gesprekspartner die de balans tussen klantgerichtheid en commercieel belang altijd goed weet te vinden. Ook schakel je moeiteloos tussen verschillende taken, en kun je uit de voeten met diverse systemen zoals Siebel, MS Office, SHS, en Hootsuite. Dat je wisselende werktijden krijgt, vind je overigens geen probleem. Voor avond- of zaterdagdiensten haal jij je schouders niet op.

*Wft Basis en Wft Hypothecair Krediet

What we offer

Dat je aan de slag gaat bij een bank, betekent niet dat we na het matchproces gelijk afscheid nemen. Als Klantenservice Medewerker Hypotheken kom je namelijk bij Brunel in dienst! En dat betekent dat wij samen werken aan jouw carrière. Bijvoorbeeld doordat je:

 • Een marktconform salaris ontvangt met bonusmogelijkheden
 • Reiskosten voor 100% worden vergoed
 • Wft-certificaten, en eventueel ook andere certificaten, op onze kosten haalt
 • Goede begeleiding krijgt van jouw vaste Brunel-consultant
 • Toegang krijgt tot allerlei events, masterclasses en interactives in jouw sector
 • Er comfortabel bij zit door je fijne salaris, bonussen en voordelige pensioenregeling
 • Lang niet de enige Specialist in spe bent bij Brunel – oftewel: netwerkborrels!

About us

Die grote Nederlandse bank? Dat is ABN AMRO. Een van de grootste drie van ons land, een die we allemaal wel kennen. In de volksmond dan. Want wat de meesten niet weten is hoe deze bancaire speler zich continu ontwikkelt. Bij alles wat ze doen, kijken ze namelijk of het niet nóg beter kan. Al hun producten en diensten hebben immers impact op de levens van miljoenen mensen. ABN AMRO heeft invloed, en kan dus echt een positieve impact maken. Hun purpose is terecht: ‘banking for better, for generations to come.’ Waar dat begint? Voor jou vooral bij het verstrekken van de juiste informatie op het juiste moment. Zodat niet alleen ABN AMRO en jijzelf, maar ook anderen stappen blijven maken. Impact maken? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB296959
 • Location: Amersfoort
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 40
 • Branche: Mortgage
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Monday, February 28, 2022
Apply now

Feel free to contact

RH

Rogier van den Hooff

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 826 990 29

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Klantenservice Medewerker Hypotheken ABN AMRO - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to