Klantcontact Medewerker Verzekeringen

Utrecht - Netherlands - Insurance & Banking - Property & Casualty - Front Office & Sales - Professional Bachelor

Als jij érgens energie van krijgt, dan is het wel klanten voorzien van het best mogelijke advies. Zowel via de telefoon als per mail sta jij in contact met klanten. Maar je bent ambitieus en wil stappen maken. En daarom begeleiden wij jou graag naar jouw volgende stap!

Feel free to contact

Philip Kramer, Account manager

Apply now

About this role

Wanneer iets onduidelijk is op het gebied van verzekeren, dan wil een klant zo snel mogelijk een passend antwoord. Daar help jij maar al te graag bij. In jouw rol als Klantcontactmedewerker zorg jij ervoor dat alle binnenkomende telefoontjes en e-mails netjes worden beantwoord.

Natuurlijk wil je steeds beter worden in wat je doet, want je wil stappen maken. Daarom maak je, samen met jouw persoonlijke Brunel-consultant, een ambitieus plan voor jouw volgende stap. Hoe zo'n ontwikkelplan eruitziet? Wat dacht je van 5 Wft-certificaten, diverse softskill-trainingen en een Lean-cursus om mee te beginnen? En je salaris, dat groeit natuurlijk met je mee.

About you

Als Klantcontactmedewerker sta je te popelen om de klanten van onze opdrachtgevers te verblijden met jouw klantvriendelijkheid. Vandaar dat je beschikt over een hbo-diploma of een afgeronde mbo-4 opleiding en daarnaast enige werkervaring in de financiële dienstverlening. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

What we offer

Naast het feit dat je bij Brunel je eigen Consultant hebt die je altijd bijstaat met raad en daad, kun je als Klantcontactmedewerker bij ons ook nog eens rekenen op:

 • Een fijn startsalaris van minimaal € 2.100,- bruto (op basis van 40 uur per week, dat meegroeit met jouw ontwikkeling), een bonusregeling én vakantiegeld
 • Werkervaring opbouwen bij verschillende grote organisaties; binnen een mum van tijd sieren de namen van een aantal toonaangevende banken of verzekeraars je cv
 • Korting op verschillende uitjes zoals het theater en de bioscoop

About us

Brunel is een wereldwijd opererende zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wij zijn actief binnen de vakgebieden Engineering, Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

Dit doen we samen met zo’n 10.000 collega’s vanuit 35 landen. En we doen dit met focus, want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kunt worden. We weten dus waar we mee bezig zijn en hoe we jou kunnen laten groeien. Waar wij ons elke dag voor inzetten is dat de kennis van jou als specialist tot zijn recht komt binnen het juiste vakgebied en bij de juiste klant of opdrachtgever.

Wij van Brunel zijn jouw volwaardige werkgever en met onze opdrachtgevers hebben we volwaardige partnerships. Bij deze opdrachtgevers waar je aan de slag gaat, laat je zien wat je in huis hebt. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen en om samen te werken met andere vakspecialisten. Wat zeg je ervan, is het tijd voor een career move? Wij maken graag kennis met je!

Summary

 • Publication: PUB313147
 • Location: Utrecht
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Property & Casualty
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Saturday, October 30, 2021
Apply now

Feel free to contact

PK

Philip Kramer

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5059

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Klantcontact Medewerker Verzekeringen - Utrecht

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to