Klantadviseur Zakelijk

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Insurance & Banking - Banking - Front Office & Sales - Vocational School

Stel je voor: een potentiële klant start een eigen onderneming, en is op zoek naar een bank om mee in zee te gaan. Dan komt hij in veel gevallen bij jou terecht. Als Klantadviseur Zakelijk bij een Nederlandse grootbank, is het namelijk aan jou om (startende) ondernemers te informeren, adviseren en – het belangrijkste – te analyseren. Met jouw commerciële drive en kritische blik verbind jij precies de juiste klanten aan het bedrijf.

Feel free to contact

Casper ten Hove, Account manager

Apply now

About this role

Beginnende, maar ook meer ervaren ondernemers komen bij deze grootbank naar jou. Zij willen onder andere advies over hun zakelijke opties, zijn benieuwd naar hun financiële voordelen of hebben begeleiding nodig bij de inschatting van benodigde pakketten. In al deze situaties sta jij ze – telefonisch of per mail – zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk te woord. Voor de meesten is het hun eerste ondernemingservaring, dus als Klantadviseur Adviseur stel jij je hierin zo begripvol mogelijk op.

Tegelijkertijd blijf je ook formeel, en neem je jouw verantwoordelijkheid rondom CDD in acht. Vormen er zich significante risico’s? Zijn de inkomsten afkomstig uit een betrouwbare bron? Ieder dossier neem je uitvoerig door. En twijfel je ergens over, of is een zaak te complex, dan zet je deze door aan het CDD-team. Samenwerken is in jouw vak essentieel. Net als het grijpen van commerciële kansen, want ook dat komt bij jouw rol als Klantadviseur Zakelijk kijken!

About you

Klanten te woord staan gaat bij jou van een leien dakje. Doordat je communicatief zeer sterk bent, en ook doordat je al ervaring hebt in een klantgerichte rol. Tijdens je mbo 4- of hbo-opleiding – waarvan je nu een diploma hebt – ontwikkelde je bovendien commercieel en analytisch inzicht. Een goede basis voor een job als Klantadviseur Zakelijk, want daarna:

 • Kreeg je steeds meer interesse in Wft en CDD
 • Haalde je vervolgens jouw Wft Basis binnen
 • Leerde je zelfstandig zakelijke beslissingen te nemen

Timmer je al even aan de weg, dan is de kans bovendien groot dat je ook Wft Schade Particulieren en/of Wft Schade Zakelijk al op zak hebt. Nog niet het geval? Neem dan vooral ons aanbod even door… En woon je in regio Amsterdam, Rotterdam, Deventer of Eindhoven, dan heb je bovendien een streepje voor. Op één van deze locaties ga jij namelijk aan de slag!

What we offer

Zoals jij uitblinkt in het adviseren en begeleiden van ondernemers, zijn wij bij Brunel – al zeggen we het zelf – goed in het verbinden van bedrijven en specialisten. En een échte verbinding hebben wij naar ons idee pas gemaakt, als deze bestendig en duurzaam is. Daarom krijg je als Klantadviseur Zakelijk bij Brunel niet alleen ‘the essentials’, maar ook:

 • Een persoonlijk opleidingsbudget – voor bijvoorbeeld je Wft Schade Zakelijk
 • Coaching door een vaste Brunel-consultant – ja, ook jij wordt begeleid!
 • Korting op onder andere verzekeringen, sportscholen, concerten en musea
 • Flexibele extra opties, zoals het bijkopen van vrije dagen (met behaalde bonussen!)

About us

Bij deze Nederlandse bank gaat het om meer dan het zakelijke aspect alleen. Met ruim zeven miljoen klanten in bijna vijftig landen, maakt onze opdrachtgever namelijk écht verschil. Commercieel gezien natuurlijk, maar maatschappelijk gezien net zo goed. Grootschalig opereren heeft zo zijn voordelen, want dankzij de grote invloed en financiële vrijheid kan deze grootbank een hoop betekenen. Door te investeren in maatschappelijke zaken, bijvoorbeeld, gaat onze opdrachtgever problemen als voedseltekort te lijf. Bijdragen aan de beschikbaarheid van goede voeding is trouwens niet zomaar een belangrijke focus van dit bedrijf. Welvarendheid begint immers bij het voorzien in onze eerste levensbehoeften… Als Klantadviseur Zakelijk bij deze bank sla je eigenlijk twee vliegen in één klap: je helpt ondernemers met hun bedrijfszaken én je draagt bij aan de totstandkoming van een betere welvaart; overal ter wereld. Dan nog niet eens meegenomen dat jij tegelijkertijd ook jezélf bij dit bedrijf ontwikkelt. Dus ga jij het liefst in elk opzicht voor vooruitgang? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB289131
 • Location: Amsterdam
 • Market: Insurance & Banking
 • Hours per week: 36
 • Branche: Banking
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Front Office & Sales
 • Closing date: Friday, January 28, 2022
Apply now

Feel free to contact

CH

Casper ten Hove

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 6 13785232

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Klantadviseur Zakelijk - Noord Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to

  Breadcrumbs